Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Εύκολο να παίξουμε έτσι”

“Εύκολο να παίξουμε έτσι”

ntinos mitoglou

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο κορυφαίος για την Ελλάδα κόντρα στο Ισραήλ και την οδήγησε στην πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Ο παίκτης της Εθνικής Ανδρών και του Παναθηναϊκού τόνισε μετά το ματς ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και ότι ήταν εύκολο να παίξουν όπως έπαιξαν κόντρα στους Ισραηλινούς.

Αναλυτικά:

“Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να βγάζεις ενέργεια και να έχεις συγκέντρωση. Εμείς μπήκαμε δυναμικά και πήραμε τη νίκη. Τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε από τις μικρές ομάδες. Υπάρχει χημεία και πολύ καλό κλίμα οπότε δεν ήταν δάσκαλο να βγάλουμε αυτή την εικόνα.

Μας δίνει κίνητρο. Μας βοηθάνε όλα τα παιδιά και εμείς οι μικρότεροι και πιο νέοι προσπαθούμε να ξεφύγουμε μας συμβουλεύουν να είμαστε συγκεντρωμένοι και μας δείχνουν τον δρόμο οι παλιότεροι. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μου λέει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα. Έκανα ό,τι καλύτερο για την ομάδα και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Αυτό προσπάθησα να κάνω. Στις νίκες φαίνονται όλοι.

Και στην Εθνική και στην ομάδα πρέπει να δίνεις τα πάντα και να σου αρέσει αυτό που κάνεις. Κάποιοι παίκτες δεν μπορούσαν να έρθουν. Έπρεπε να καλυφθεί το κενό. Υπάρχουν παιδιά που είναι εδώ και το κάνουν με την ψυχή τους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…