Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος”

“Απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος”

mitoglou

Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό για το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Basket League και όπως τόνισε ο Ντίνος Μήτογλου πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι περιμένει το “Νίκος Γκάλης” να είναι γεμάτο και ο κόσμος της ομάδας θα τους δώσει την απαιτούμενη ώθηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Το πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν έφτασε καθώς ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος. Η κατάκτηση του συγκεκριμένου τίτλου αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας κάθε χρονιά. Έχουμε δουλέψει σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν για να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε να καταφέρουμε να τον πετύχουμε. Αυτό που μας απασχολεί αποκλειστικά είναι το πρώτο παιχνίδι, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην ώρα τους.

Παίζουμε στην έδρα μας, το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο κόσμος, όπως πάντα, θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση. Οι φίλαθλοί μας ξέρουν καλά πώς να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες. Ωστόσο, για να καταφέρουμε να κάνουμε το 1-0 και να υπερασπιστούμε την έδρα μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή ως το τέλος του αγώνα.

Απέναντί μας θα βρούμε μια εξαιρετική ομάδα με πολλή ποιότητα σε όλες τις θέσεις και επιβάλλεται να εμφανιστούμε απόλυτα προσεκτικοί. Οποιαδήποτε χαλάρωση μπορεί να αποβεί μοιραία γι’ αυτό θα πρέπει η συγκέντρωσή μας να βρίσκεται στον απόλυτο βαθμό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…