Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ ΠΣΑΚ για Παππά: “Άστοχες οι δηλώσεις του”

ΠΣΑΚ για Παππά: “Άστοχες οι δηλώσεις του”

nikos pappas ellada ethniki islandia

Ο ΠΣΑΚ χαρακτήρισε άστοχες τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Παππάς στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 για την Εθνική και τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Χαρακτηριστικά ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είπε:

“Δεν κρύβω ότι παλιά μου άρεσε… Αλλά ποιος Σκουρτόπουλος, ποιος ασχολείται; Στην Εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι παίκτες και να είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και τώρα δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Αν υπάρξει μια Εθνική που θα παίζουν οι καλύτεροι και με επιλέξουν επειδή θεωρούν πως είμαι μέσα σ΄ αυτούς θα πάω.”

Η ανακοίνωση απάντηση του ΠΣΑΚ αναφέρει:

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με αφορμή τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με τις επιλογές, τις απουσίες και τον προπονητή στην Εθνική, προτείνει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αφήσουν την ομάδα να δουλέψει ενόψει της συνέχειας.

Η εθνικη μας ομάδα, δεν είναι ένα πρόσωπο, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι η εθνικη ΟΛΩΝ των Ελλήνων και πρέπει να τη σεβόμαστε, όπως άλλωστε τις υπόλοιπες εθνικές, τους αθλητές, τους ανθρώπους…

Οι επιλογές, είτε στη διοίκηση, είτε στην τεχνική ηγεσία, είτε στους παίκτες, δεν γίνονται απο ένα πρόσωπο και όποιος εκλέγεται ή επιλέγεται, δίνει ότι καλύτερο έχει διότι τιμάει πρώτα απ’ ολα το εθνόσημο, που ονειρεύεται να φορέσει κάθε καλαθοσφαιριστής, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα.

Θεωρούμε πως οι τελευταίες δηλώσεις του μέλους μας Νίκου Παππά, ήταν άστοχες, παρότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Πρέπει να σεβόμαστε τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα δώσουν τα πάντα για να πετύχει η “γαλανόλευκη” το στόχο της.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…