Κεντρική Β' Εθνική Που θα αγωνίζεται ο Αρκαδικός τη νέα σεζόν

Που θα αγωνίζεται ο Αρκαδικός τη νέα σεζόν

arkadikos

Από τις 19 Μαΐου όπου ο Αρκαδικός ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα των play-out από την ομάδα του Ψυχικού στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης με σκορ 66-82, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή κίνηση από πλευράς της ομάδας της Τρίπολης για την “επόμενη ημέρα”. Οι πρώτες ενδείξεις πάντως δεν είναι θετικές αφού φαίνεται ότι οι άνθρωποι του Αρκαδικού που έμειναν τελευταίοι πάνω στο “καράβι” της συνολικής επιτυχημένης παρουσίας του ΣΕΦΑ στο προσκήνιο του Ελληνικού μπάσκετ με συμμετοχή στην Α2 και την Α1, δεν αντέχουν να κρατηθούν πάνω σ’ αυτό και να το “γλιτώσουν”.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποια ανεπίσημη πληροφορία του “Κόντρα Επίθεση”, άνθρωποι του Αρκαδικού φέρονται να έχουν κάποιες ανεπίσημες συνομιλίες με παίκτες του τοπικού μπάσκετ για πιθανή συνεργασία τη νέα αγωνιστική περίοδο με τους “κυανόλευκους”. Παίκτες που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η ουσία πάντως είναι ότι στις 25 Ιουνίου θα γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Αρκαδικός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό γιατί τότε ολοκληρώνεται η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στα Εθνικά πρωταθλήματα και στην προκειμένη περίπτωση και η προθεσμία για υποβολή δήλωσης συμμετοχής του Αρκαδικού στην Β’ Εθνική.

Πηγή: contraepithesi.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…