Κεντρική Basket League Πολυτάρχου και του χρόνου!

Πολυτάρχου και του χρόνου!

politarxou1

Τη φανέλα του Περιστερίου θα φοράει και τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Πολυτάρχου. Ο πολύπειρος γκαρντ εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Α2 και θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την ομάδα των δυτικών προαστίων και στη Basket League, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους “πρίγκιπες” για ακόμα έναν χρόνο.

Ο Πολυτάρχου έγινε ο δεύτερος παίκτης από τον περσινό βασικό κόρμο του Περιστερίου, μετά τον Γάιο Σκορδίλη, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στα μεγάλα σαλόνια.

Η ανακοίνωση:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Πολυτάρχου για έναν ακόμη χρόνο!

O πολύπειρος γκαρντ από την Νάξο θα συνεχίσει να φορά την κυανοκίτρινη φανέλα για τέταρτη σεζόν – καθώς ανήκει στην οικογένεια του ΓΣΠ από το καλοκαίρι του 2015 – και να φορτώνει με τις τρίποντες “βόμβες” του τα αντίπαλα καλάθια.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου την περσινή σεζόν ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας, έχοντας κατά μέσο όρο 10,7 πόντους με 87% στις βολές, 43% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, ενώ μοίραζε 2,2 ασίστ, μάζευε 2,5 ριμπάουντ και έκλεβε την μπάλα 1,2 φορές ανά παιχνίδι.

Σήμερα (29/6) υπέγραψε στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την κυανοκίτρινη φανέλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο σε όλα τα παιχνίδια

Με Ελληνική σημαία και Εθνικό Ύμνο θα διεξάγονται  τα παιχνίδια της Basket League. Σε αλλα…