Κεντρική Basket League Πεδουλάκης τριετίας!

Πεδουλάκης τριετίας!

pedoulakis

Στον πάγκο του Περιστερίου θα επιστρέψει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Έλληνας τεχνικός έχει συμφωνήσει με τον ΓΣΠ για συμβόλαιο συνολικής διάρκειας τριών ετών και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα επιστρέψει σπίτι του, καθώς έχει υπηρετήσει στο παρελθόν το Περιστέρι τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής με μεγάλη επιτυχία. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνολικής διάρκειας τριών ετών και θα προσπαθήσει να “χτίσει” μία ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει στην Basket League.

Το Περιστέρι θέλει να δημιουργήσει μία ομάδα, στην οποία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο νέα παιδιά και αθλητές που ανήκουν στο σύλλογο. Ο ΓΣΠ και ο Αργύρης Πεδουλάκης θα προσπαθήσουν να δώσουν ευκαιρίες σε παίκτες της ακαδημίας, τους οποίους θα εντάξουν στην πρώτη ομάδα.

Άλλωστε αυτό είναι ένα πλάνο που έχει αποδώσει και στο παρελθόν, με τον Έλληνα τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά πως να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή βελτίωση των νέων αθλητών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…