Κεντρική Ελλάδα Camp Παρών και ο Περπέρογλου στο ”LG AegeanBall Festival”

Παρών και ο Περπέρογλου στο ”LG AegeanBall Festival”

Perperoglou 1

Στη Σύρο θα βρεθεί μεταξύ άλλων και ο Στράτος Περπέρογλου, ενόψει του 3ου ”LG AeeganBall Festival”. Την ανακοίνωση φρόντισε να κάνει ο ίδιος μέσω βίντεο, αλλά και οι διοργανωτές του τουρνουά.

Η ανακοίνωση του ”LG AeeganBall Festival”:

”Η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο LG AegeanBall Festival έχει ξεκινήσει και η αγωνία ανεβαίνει κατακόρυφα! Ποιοι θα είναι, άραγε, οι αστέρες που θα κοσμήσουν φέτος την ιστορική Πλατεία Μιαούλη; Ο Στράτος Περπέρογλου κάνει την αρχή!

Ο τρις Πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει από το Ισραήλ στην Ελλάδα για το LG AegeanBall Festival. Ο Έλληνας forward θα βρεθεί στην μαγευτική Σύρο για να στηρίξει τον Γιώργο Πρίντεζη, να απολαύσεις τις ομορφιές του νησιού και να παίξει μπάσκετ με μικρούς και μεγάλους”.

Η ανακοίνωση του Περπέρογλου στο www.aegeanball.gr:

”Γεια σας! Είμαι ο Στράτος Περπέρογλου και θα είμαι στο LG AegeanBall Festival που γίνεται στη Σύρο!

Η προσπάθεια που έχει κάνει ο Γιώργος και ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης τα προηγούμενα χρόνια είναι πολύ σημαντική. Το σπουδαιότερο είναι ότι το Φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μ’ αρέσει πολύ το περιβάλλον και η “αύρα” που εκπέμπει η συγκεκριμένη προσπάθεια. Χαίρομαι πολύ που θα μπορέσω να συμβάλλω σ’ αυτή και θα αποτελέσω μέρος αυτής της τόσο όμορφης γιορτής.

Σας περιμένουμε όλους για να παίξουμε μπάσκετ και να περάσουμε όμορφα. Τα λέμε σύντομα από κοντά!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…