Κεντρική A2 Παραμένει στον “Χαρίλαο Τρικούπη” ο Πολίτης
A2

Παραμένει στον “Χαρίλαο Τρικούπη” ο Πολίτης

Κάτοικος Μεσολογγίου θα παραμείνει γι ακόμη μία χρονιά ο Μιχάλης Πολίτης, καθώς ο “Χαρίλαος Τρικούπης” ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας φέτος και τη βοήθησε να πάρει το “εισιτήριο” για την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με το καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Πολίτη για ακόμη ένα χρόνο. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν ένας εκ των βασικών συντελεστών του Χαρίλαου Τρικούπη στην άνοδο του Συλλόγου μας στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας. Ευχόμαστε στο Μιχάλη να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Ο Μιχάλης Πολίτης από την πλευρά του δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στο Μεσολόγγι και στον Χαρίλαο Τρικούπη και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι κάτι που επιθυμούσα. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, καθώς η Α2 είναι μια άκρως απαιτητική κατηγορία, αλλά δεσμεύομαι ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το προπονητή και το κόσμο του Μεσολογγίου για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά μακριά από τραυματισμούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Εννέα ομάδες της Α2 αδυνατούν να ξεκινήσουν

Οι ειδικοί μπορεί να άναψαν το πράσινο φως για τη σταδιακή επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλ…