Κεντρική Γυναίκες Πανιώνιος: Ανανέωσε με Τσίκληρα

Πανιώνιος: Ανανέωσε με Τσίκληρα

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα παραμείνει γι ακόμη μία χρονιά ο Άγγελος Τσίκληρας, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας τεχνικός θα καθοδηγήσει τη γυναικεία ομάδα του Πανιώνιου στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Γιάννης Αντωνόπουλος. 

Αναλυτικά:

“Όταν μία συνεργασία βασίζεται σε γερά θεμέλια και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, το ζητούμενο για την ανανέωσή της δεν είναι τόσο αν θα συνεχιστεί, όσο το πόσο θα εξελιχθεί. Αυτό ήταν το πρώτο μέλημα της Διοικούσας Επιτροπής του Γυναικείου Μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΌΥ που παίρνοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά την «εντολή» από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη ξεκίνησε αμέσως το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με σκοπό και πάλι να καθιερώσει την ομάδα στην Ελίτ της Α-1.

Έτσι, σε κλίμα απόλυτης ικανοποίησης και αναγνώρισης των κεκτημένων, η Διοικούσα Επιτροπήκαι ο [ήδη από το περσινό καλοκαίρι] Ομοσπονδιακός Προπονητής, Άγγελος Τσίκληρας έδωσαν και πάλι τα χέρια και χωρίς χρονοτριβή έθεσαν τους φετινούς αγωνιστικούς στόχους της Όμάδας. Έχει δοθεί προτεραιότητα στη διατήρηση του περσινού Ελληνικού «κορμού» και ήδη ξεκίνησαν οι διερευνητικές συζητήσεις με τις παίκτριες της ομάδας για την παραμονή τους. Παράλληλα, ο προπονητής έθεσε τους επιθυμητούς μεταγραφικούς στόχους και σύντομα η Διοικούσα θα επανέλθει με ανακοινώσεις σχετικά με τη στελέχωση του φετινού «ρόστερ».

Τέλος, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Άγγελου Τσίκληρα ξεκίνησαν και οι πρώτες προπονήσεις της «μεταβατικής περιόδου», στις οποίες πλέον συμμετέχουν και αθλήτριες από το τμήμα των Νεανίδων. Στο πλευρό του προπονητή βρίσκεται ήδη και ο νέος του άμεσος συνεργάτης, Γιάννης Αντωνόπουλος, ένας ικανότατος και πολύπειρος προπονητής, τον οποίο η Διοικούσα Επιτροπή καλωσορίζει και επίσημα στην οικογένεια του Ιστορικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

OA Χανίων: Τα ηνία στον Θεοδωράκη!

Ενώ μετράμε αντίστροφή για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Α1 Γυναικών, ο ΟΑ Χανίων …