Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε υποστήριξε ότι δεν έχει κοιμηθεί από όταν έμαθε τη δυσάρεστη είδηση, ενώ τόνισε ότι ήταν σαν πατέρας του.
“Ενημερώθηκα από τους φίλους μου στην Ελλάδα και από τότε δεν έχω κοιμηθεί. Δούλεψα πολλά χρόνια μαζί του, ήταν σαν πατέρας μου, τον οποίο σεβόμουν πάρα πολύ, ήταν από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ για αυτά που έκανε στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να μιλήσω γι αυτόν.
Ο κόσμος γενικώς τον ξέρει ως πρόεδρο του Παναθηναϊκού, αλλά είχα την ευκαιρία να έχω προσωπική συζήτηση μαζί του και έμαθα πολλά από αυτόν. Έτσι θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Παναθηναϊκό και την οικογένιεά του επειδή ξέρω πόσο τον αγαπούσαν”, ήταν τα λόγια του “Ζοτς”.