Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μπερτομέου: “Το μέλλον είναι στα χέρια μας”

Μπερτομέου: “Το μέλλον είναι στα χέρια μας”

eurol

Οι εκπρόσωποι των 16 ομάδων που θα συμμετάσχουν φέτος στην Ευρωλίγκα είχαν την πρώτη τους συνάντηση. Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ήταν οι Βασίλης Τολιόπουλος και Ίαν Βουγιούκας, οι οποίοι συζήτησαν μαζί με τους άλλους παίκτες για την βελτίωση του θεσμού.

Σε αυτή την συνάντηση ήταν και ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος είπε τα εξής:

Η ιδέα μας, η επιθυμία μας και η προσδοκία μας είναι ομαδική. Έχουμε κάνει βήματα προόδου σε σχέση με το ξεκίνημα, αλλά τα επόμενα βήματα δεν μπορούν να γίνουν χωρίς περισσότερη σταθερότητα ανάμεσα σε όλα τα μέλη και κυρίως τους παίκτες. Θα υπάρξουν φυσικά προβλήματα και θα τα λύσουμε μαζί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε πως το μέλλον είναι στα χέρια μας.

Ο Chief Business Development Officer της Ευρωλίγκας, Ροσέρ Κεραλτό, τόνισε:

“Γνωρίζουμε ότι οι νεότερες γενιές θέλουν να βρεθούν στο προσκήνιο. Θέλουν να βρεθούν στο σημείο που βρίσκεστε εσείς και τους προσφέρουμε την ευκαιρία να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με αυτά που κάνετε εσείς στο παρκέ.”

Ο Νιχάντ Ντζέντοβιτς, της Μπάγερν Μονάχου είπε:

“Η τεχνολογία αναπτύσσεται πραγματικά γρήγορα τη σημερινή εποχή. Τα social media έχουν τεράστια σημασία αναφορικά στην επικοινωνία με τους φαν του μπάσκετ.”

Ο Παούλιους Γιανκούνας πρόσθεσε:

“Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές διότι παίρνουμε απευθείας πληροφορίες από τους ιθύνοντες, από τον Τζόρντι Μπερτομέου και τους υπόλοιπους. Μαθαίνουμε τις εξελίξεις, τα πλάνα για το μέλλον και τον απολογισμό της περσινής σεζόν. Όταν άρχισα να παίζω μπάσκετ, δεν είχαμε ανάλογες κινήσεις και δεν γνωρίζαμε την κατάσταση στην Euroleague, τις σχέσεις μεταξύ των ομάδων… Πλέον κάθε καλοκαίρι είμαστε εδώ και παίρνουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…