Κεντρική NBA ”Μετράει αντίστροφα” ο Χέιγουορντ
NBA

”Μετράει αντίστροφα” ο Χέιγουορντ

gordon hayward celtics

Η περασμένη σεζόν ξεκίνησε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά εξελίχθηκε στον μεγαλύτερο εφιάλτη για τον Γκόρντον Χέιγουορντ. Ο γκαρντ των Σέλτικς είχε την ατυχία να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο εναρκτήριο κιόλας παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στους Καβαλίερς, με αποτέλεσμα να χάσει όλο το υπόλοιπο αλλά και τα playoffs.

Όλα αυτά όμως, απ’ ότι φαίνεται έχουν περάσει και αποτελούν μια κακή ανάμνηση για τον Χέιγουορντ, με τον ίδιο να δηλώνει στον προσωπικό ιστότοπο που διαθέτει πως η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ”Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η πορεία της αποθεραπείας μου πάει πολύ καλά και ότι θα είμαι έτοιμος με την έναρξη της νέας σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Θα αρχίσω τρέξιμο τον Ιούλιο και στη συνέχεια θα μπαίνω στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Με κινήσεις με ή χωρίς τη μπάλα και ευελπιστώ ότι στο τέλος του μήνα θα μπορώ να παίξω στο 5 εναντίον 5. Είναι το καλύτερο νέο που μπορώ να μεταφέρω τώρα…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…