Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Με Μποχωρίδη και Καλαϊτζάκη το Summer Camp της PAO BC Academy (pic)

Με Μποχωρίδη και Καλαϊτζάκη το Summer Camp της PAO BC Academy (pic)

kalaitzakis

Με παρόντες τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Γιώργο Καλαϊτζάκη ολοκληρώθηκε η 4η μέρα του Summer Camp της PAO BC Academy. Οι Έλληνες διεθνείς βρέθηκαν κοντά στα νέα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς παίκτες να φωτογραφηθούν, αλλά και να παίξουν μπάσκετ μαζί τους.

Η ανακοίνωση της PAO BC Academy:

”Με τη συμμετοχή του Γιώργου Καλαϊτζάκη και του Λευτέρη Μποχωρίδη συνεχίστηκε για τέταρτη ημέρα η πρώτη περίοδος του Summer Camp της PAO BC Academy! Οι δύο διεθνείς αθλητές συνομίλησαν, φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν με τα παιδιά με το κλειστό All Stars Arena του ΟΑΚΑ να γεμίζει χαμόγελα!!

Οι νεαροί αθλητές του καλοκαιρινού camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχαν την ευκαιρία, όπως πάντα, να κάνουν ερωτήσεις στους δύο αθλητές.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ρωτήθηκε πως έφτασε μέχρι την Α1, με τον αθλητή του Άρη Θεσσαλονίκης (και πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού Superfoods) να απαντάει ότι ο μόνος τρόπος είναι η σκληρή δουλειά.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Γιώργος Καλαϊτζάκης. Σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τα παιδιά σχετικά με τους επόμενους στόχους του, ο «πράσινος» γκαρντ απάντησε ότι πιστεύει ότι μέσω της προπόνησης και της δουλειάς, ελπίζει ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα περίοδο ενώ τόνισε ότι ένας από τους στόχους του αποτελεί η συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

Οι δύο αθλητές αποχώρησεν καταχειροκροτούμενοι από τα παιδιά, τα οποία επέστρεψαν στο γήπεδο και στις δραστηριότητες του ΝΙΚΑΣ Summer Camp της PAO BC Academy» αναφέρει η σχετικη ενημέρωση της PAO BC Academy”.

kalaitzakis

bochoridis lefteris

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…