Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Mε κόσμο η προπόνηση του Παναθηναϊκού (pic)

Mε κόσμο η προπόνηση του Παναθηναϊκού (pic)

panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για τον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς η σειρά βρίσκεται στο 2-2.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, προετοίμασε την ομάδα για την αυριανή “μάχη”, μέσα στο “καζάνι” του “Νίκος Γκάλης”, με τον Καταλανό τεχνικό, να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, καθώς είχε όλους τους παίκτες του στην διάθεση του.

Το παρόν στην προπόνηση, έδωσε πλήθος του κόσμου του “τριφυλλιού”, οι οποίοι ζήτησαν τον τίτλο, για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Ξέρετε κι εσείς οι ίδιοι πως πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και για έναν ιδιαίτερο λόγο, για τον Παύλο που δεν είναι πια ανάμεσά μας από αυτή τη βδομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο και για πολλούς άλλους, δικούς μας και δικούς σας κατ’ αρχήν κυρίως, γιατί κάποιοι προχθές ίσως σας πείραξαν τον εγωισμό και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα μπείτε πολύ καλά μέσα και θα “καθαρίσουμε” από πολύ νωρίς το ματς για να μην έχουμε άγχος, καθόλου και κανείς. Εμείς όσο μπορούμε θα βοηθήσουμε από την κερκίδα.

Είναι το δικό μας παιχνίδι. Εμείς από την κερκίδα, εσείς από το παρκέ. Δεν είναι απλά ο τίτλος, δεν είναι απλά το Πρωτάθλημα, είναι το δικό μας Πρωτάθλημα. Αν έχει το πάθος και τη δίψα για νίκη, όλα θα είναι απλά. Όλοι έχουμε μία δίψα, τη δίψα να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Ξανά και ξανά. Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε από εσάς. Μόνο πάθος. Το πάθος που είχε ο  Παύλος για την ομάδα. Και τώρα έξω βρέχει, ίσως ο  Παύλος να κλαίει που δεν μπορεί να είναι εδώ να σας ενθαρρύνει, αλλά σίγουρα θα είναι περήφανος για την ομάδα, για τον καθένα εδώ και περιμένει αύριο τη νίκη”

 

22 OPADOI STIN PROPONISI

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…