Κεντρική Διεθνή Λάσο: ”Αν προκριθούμε, να παίξουμε τους τελικούς όσο πιο σύντομα γίνεται”

Λάσο: ”Αν προκριθούμε, να παίξουμε τους τελικούς όσο πιο σύντομα γίνεται”

pablo lasso real madrid

Την δικιά του εκδοχή και τον τρόπο που θα ήθελε να εξελιχθούν οι τελικοί της ACB έθεσε ο Πάμπλο Λάσο,καθώς θέλει σκούπα αλλά και την πιο ταχεία έναρξη των τελικών.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως ”δεν ξέρω τι θα συμβεί στη δική μας σειρά ή στην άλλη, αλλά το ιδανικό σενάριο για μένα θα ήταν να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι και ανεξάρτητα του τι θα συμβεί στην άλλη σειρά, θα ήθελα να παίξουμε όσο πιο σύντομα γίνεται τους τελικούς, επειδή η ομάδα είναι έτοιμη να διαχειριστεί τα καθημερινά παιχνίδια”.

Στη συνέχεια είπε πως ”αυτή τη στιγμή έχουμε την αίσθηση πως έχουμε κάνει όσα πρέπει για να είμαστε στο 2-0 και η Γκραν Κανάρια δεν μας έχει χαριστεί”.

Τέλος αναφέρθηκε και στο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον Λούκα Ντόνσιτς και τον Πάμπλο Αγκιλάρ κατά την διάρκεια του Game 2.”Είναι συνηθισμένο να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις σε σημαντικά παιχνίδια επειδή οι σφυγμοί είναι ψηλά. Το συμβάν τελείωσε όταν τελείωσε και το παιχνίδι και δεν έχει νόημα να μεταφερθεί και στο επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…