Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ (pic)

Κίνηση ανθρωπιάς από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ (pic)

prelevic 1

Το SerresBasket.gr διοργανώνει “Δημοπρασία Αγάπης”, με σκοπό να ενισχύσει οικονομικά το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών. Η δημοπρασία αυτή θα ξεκινήσει την Δευτέρα (18/6) και θα έχει διάρκεια μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (19/06, 14.00).

Τέλος, στην δημοπρασία αυτή θα υπάρχει η υπογεγραμμένη φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς που έδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η οποία θα έχει τιμή εκκίνησης τα 50 ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Το SerresBasket.gr διοργανώνει «Δημοπρασία Αγάπης» για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (www.kethis.gr), το ένα από τα δύο Κέντρα που λειτουργούν στη χώρα μας. Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και ένας περίγυρος από μέλη-εθελοντές, ειδικούς σε θέματα υγείας, υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή εθελοντικά, με στόχο τη σωματική βελτίωση και ψυχική ανάταση των Ατόμων με Αναπηρία που από όλη τη Βόρεια Ελλάδα φτάνουν στο ΚΕ.Θ.Ι.Σ., οι εγκαταστάσεις του οποίου βρίσκονται στον Νέο Σκοπό Σερρών.

Το διήμερο 18-19 Ιουνίου θα δημοπρατηθεί μέσω του SerresBasket.gr μία συλλεκτική ρετρό φανέλα ρέπλικα του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα του «θρύλου» του «Δικεφάλου του Βορρά», Μπάνε Πρέλεβιτς, από τον Τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων της Γενεύης το 1991 (ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζοντας τη Σαραγόσα με 76-72). Η φανέλα είναι υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές των «ασπρόμαυρων». Η δημοπρασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 9 π.μ. και θα ολοκληρωθεί τη Τρίτη στις 2 μ.μ. Ποσό έναρξης: 50€
*Τα έξοδα αποστολής δεν τα καλύπτει το SerresBasket (εκτός κι αν η παράδοση της φανέλας γίνει στη πόλη των Σερρών).

Το SerresBasket.gr ευχαριστεί θερμά τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα τον αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Μαργαρίτη, όπως επίσης και τον Κώστα Πεχλιβάνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας με στόχο τη στήριξη του Κέντρου Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών.”

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

thumbnail dsc03130

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…