Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κινείται νομικά κατά Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!

Κινείται νομικά κατά Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!

giannakopoulos 2

Μετά το τέλος του δεύτερου τελικού της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκός σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων και την αστυνομία. Η “πράσινη” ΚΑΕ θα κινηθεί νομικά κατά των “ερυθρολεύκων” για διαφυγόντα κέρδη, ενώ θα ζητήσει και την τιμωρία της ομάδας του Πειραιά για όσα έγιναν.

Ο Παναθηναϊκός θα επικαλεστεί ότι μετά τα όσα έγιναν χθες (07/06) και γενικά όσα έχουν γίνει κατά καιρούς στο ΣΕΦ πλήττουν το μπάσκετ  και υπάρχουν οικονομικές συνέπειες για την “πράσινη” ΚΑΕ. Οι “πράσινοι” εκτός από την καταγγελία για διαφυγόντα κέρδη θα ζητήσουν και την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού, ύστερα από τα επεισόδια των οπαδών του με την αστυνομία.

Ο Παναθηναϊκός θεωρεί σκάνδαλο να μην τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού. Ο κανονισμός προβλέπει τιμωρία από πρόστιμο μέχρι 1-2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για επεισόδια εκτός γηπέδου. Στο φύλλο αγώνα δεν έχουν γραφτεί τα επεισόδια, καθώς οι διαιτητές δεν είχαν εικόνα και αναμένεται η έκθεση της αστυνομία, η οποία θα προστεθεί συμπληρωματικά.

Βάσει πειθαρχικού κώδικα πρέπει να μεσολαβήσουν πέντε εργάσιμες μέρες από την εκδίκαση και την έκδοση της απόφασης μέχρι την εφαρμογή της και το τέταρτο ματς στο ΣΕΦ έχει οριστεί για τις 14 Ιουνίου, ωστόσο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος υπάρχει πιθανότητα να επιβληθεί ποινή νωρίτερα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…