Κεντρική NBA ”Καρφώνει” Λέοναρντ ο Μπάουεν
NBA

”Καρφώνει” Λέοναρντ ο Μπάουεν

kawhi leonard spurs

Τα ”βέλη” του προς τον Καουάι Λέοναρντ έστρεψε ο Μπρούς Μπάουεν. Ο πρώην φόργουορντ των Σπέρς, με τους οποίους κατέκτησε τρείς φορές (2003,2005,2007) το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε στην ”κόντρα” του Λέοναρντ με την ομάδα του Σαν Αντόνιο.

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Sirius XM NBA Radio”, εξαπέλυσε μύδρους κατά του 26χρονου γκάρντ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: ”Άκου εδώ: Πήρες 18 εκατομμύρια φέτος και σκέφτεσαι πως σε πιέζουν; Δεν έπαιξες στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν! Και είσαι ο franchise player και λες πως δεν κοίταξαν το συμφέρον σου; Με δουλεύεις;

Νομίζω πως παίρνει κακές συμβουλές. Βλέπουμε έναν άνθρωπο να παίρνει κάποιες συμβουλές που δεν είναι καλές. Αλλά το θέμα είναι αυτό: Σε προστάτεψαν στο Σαν Αντόνιο. Μπορούσες να στηριχθείς στον Ντάνκαν, τον Πάρκερ και τον Τζινόμπιλι.

Ούτε μία φορά δεν ήρθε ο Καουάι να πει κάτι που να έχει επιρροή, κάτι σαν “ξέρετε, μού αρέσει που είμαι στο Σαν Αντόνιο” ή “δεν αντέχω αυτό που γίνεται στο Σαν Αντόνιο”. Ποτέ δεν έχει πει τίποτα.

Ως παίκτης, αν είμαι ηγέτης σε μια ομάδα κι αυτή πάει εκτός έδρας στα playoffs, τότε θα πάω μαζί. Είναι θέμα αδελφοσύνης. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, τότε… χτυπάει το καμπανάκι. Δεν θέλω να αναλάβω κάποιον που δε είναι πρόθυμος να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του, όταν εκείνοι τον χρειάζονται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…