Κεντρική Γ' Εθνική ”Καρέ” ανανεώσεων για τον Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα

”Καρέ” ανανεώσεων για τον Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα

vikos pas giannina

Σε ανανέωση των συμβολαίων με τους Μίμη Πανταζή, Μάριο Μιχαήλ, Γιάννη Μουζακίτη και Νίκο Γιωτάκη προχώρησε ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων, αποφάσισε να εμπιστευτεί τους τέσσερις παίκτες από το περσινό ρόστερ, θεωρώντας τους υπερπολύτιμους στην προσπάθεια για καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση:

”Ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Μίμη Πανταζή, Μάριο Μιχαήλ , Γιάννη Μουζακίτη και Νίκο Γιωτάκη. Η επιτυχημένη περιφερειακή γραμμή που διέθετε η ομάδας την περυσινή χρονιά και την οδήγησε στην Γ’ Εθνική παραμένει για μια ακόμη σεζόν ώστε να την βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της.

Ο Μίμης Πανταζής ένας αθλητής με ικανότητες τόσο στο περιφερειακό σκοράρισμα, όσο και στην άμυνα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα για μια ακόμη χρονιά. Ο Μάριος Μιχαήλ αποτέλεσε πέρυσι το βασικό play maker και για μια ακόμη χρονιά θα πορευτούν μαζί στην προσπάθεια να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ο Γιάννης Μουζακίτης βασικό εργαλείο στην οργάνωση και πολύτιμος σκόρερ, με τις εμπειρίες που διαθέτει θα αποτελέσει και φέτος σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Τελευταίος της τετράδας ο έμπειρος γκαρντ Νίκος Γιωτάκης με τα πλούσια αθλητικά του προσόντα την πιεστική του άμυνα θα ενισχύσει την προσπάθεια.

«Ευχόμαστε και στους τέσσερις αθλητές μας υγεία πάνω από όλα και μαζί θα οδηγήσουμε την ομάδα μας και την εφετινή χρονιά στην επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία», καταλήγει η ανακοίνωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…