Κεντρική Basket League ΑΕΚ Και του χρόνου στο κλειστό του Άγιου Θωμά η ΑΕΚ

Και του χρόνου στο κλειστό του Άγιου Θωμά η ΑΕΚ

aek thomas

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα ότι τα τμήματα υποδομής της θα στεγάζονται και την επόμενη σεζόν στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Η συμφωνία  ανάμεσα στον δήμο Αμαρουσίου και την Ένωση είχε γίνει γνωστή από την τελετή λήξης των ακαδημιών της ΑΕΚ, όμως τώρα πήρε και επίσημη μορφή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα (1) χρόνο με το δήμο Αμαρουσίου και το Γ.Σ. Αμαρουσίου για την παραχώρηση χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θωμά (οδός Νιόβης και Διονύσου) για την κάλυψη των αναγκών της ΑEK B.C. ACADEMY – DRAGAN SAKOTA, αλλά και άλλων αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α., Κώστα Κουτσούκο και το Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α, αντιδήμαρχο Σπύρο Σταθούλη για τη συμβολή τους και την εμπιστοσύνη τους.

Μια χρονιά έντονων συναισθημάτων με τρόπαια και διακρίσεις και σε επίπεδα Εφήβων, Παίδων έκλεισε, μια καινούρια θα ανοίξει.

Η ώθηση της ταινίας-έπος του κου Μάκη Αγγελόπουλου, «1968», που σκηνοθέτησε ο κ. Τάσος Μπουλμέτης αποδείχθηκε καταλύτης, Το 1968, ως έτος ορόσημο, ως η χρονιά, που έκανε την ΑΕΚ Παγκόσμια γνωστή, αποτελεί σταθερά τον οδηγό των κινήσεών μας.

Για άλλη μια φορά, η μελέτη της ένδοξης Ιστορίας μας αποτέλεσε μαζί με την αθλητική εκπαίδευση των παιδιών, βασική προτεραιότητα. Είμαστε ευτυχείς, που όλοι, γονείς, κηδεμόνες, αθλητές συμμετείχαν στις δράσεις και στήριξαν τις προσπάθειες, που έγιναν.

Η ΑΕΚ Β.C. ξεπερνά τις δυσκολίες, με την έλλειψη γηπεδικών εγκαταστάσεων και σ’ αυτό το επίπεδο έγκειται η ενισχυμένη συνεργασία της με το Μαρούσι, με ακόμη καλύτερες συνθήκες. Με περισσότερο μεράκι. Με περισσότερη αγάπη. Με περισσότερες ώρες.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες, που αφορούν στο πλάνο της  περιόδου 2018-2019 και το οποίο εμπεριέχει εκπλήξεις.

Οι ενδιαφερόμενοι αθλητές, οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους μπορούν να σπεύσουν από τώρα για προεγγραφές. Oι αθλητές θα πρέπει να είναι γεννηθέντες από το 2004 έως το 2013.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…