Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Η επίσκεψη του Παύλου Γιαννακόπουλου στη Λεωφόρο, λίγες ώρες πριν τον θάνατο του

Η επίσκεψη του Παύλου Γιαννακόπουλου στη Λεωφόρο, λίγες ώρες πριν τον θάνατο του

georgantis

Ο Μιχάλης Γεωργαντής μίλησε στην κάμερα της DPG έξω από τη Μητρόπολη, όπου πραγματοποιείται το λαϊκό προσκύνημα στον Παύλο Γιαννακόπουλο που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (10/6). Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην τελευταία επαφή που είχε με τον εκλιπόντα.

“Τι να πούμε; Άνθρωπος. Υπάρχει μεγαλύτερη λέξη; Αν μπορούνε να βρούνε μία λέξη μεγαλύτερη από μέγιστος και κάλλιστος, αυτή θα σημαίνει Παύλος Γιαννακόπουλος. Η τελευταία μου επαφή με τον Παύλο ήταν 29 ώρες πριν να φύγει. Ήταν στις εκλογές του Ερασιτέχνη, στις 8.10, ήρθε απ’ έξω με την σύζυγό του, την κυρία Δέσποινα Γιαννακόπουλου, με ενημέρωσε ότι είναι απ’ έξω, πήγα και του έδειξα το γήπεδο, του είπα πρόεδρε αυτή είναι η ιστορία σου, του φίλησα το δεξί του χέρι κι έφυγα”, τόνισε αρχικά ο Μιχάλης Γεωργαντής.

“Μετά από 29 ώρες, στις 3.10 τα ξημερώματα Κυριακής, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφυγε από τη ζωή. Μου έδωσε να καταλάβω ότι ήθελε τον γιο του πρόεδρο στον Παναθηναϊκό. Και μετά έφυγε, εγώ νομίζω, χαρούμενος”, πρόσθεσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…