Κεντρική Basket League Ολυμπιακός H δήλωση του Σφαιρόπουλου για το μέλλον του

H δήλωση του Σφαιρόπουλου για το μέλλον του

sfairopoulos

O Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την απώλεια του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στο πως ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το μέλλον του. Το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού λήγει σε λίγες μέρες, με τον ίδιο να δηλώνει ότι θα πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του.

Πιο αναλυτικά είπε: “Ενώ στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε το παιχνίδι, το πήγαμε όπως θέλαμε, στο δεύτερο ημίχρονο επηρεαστήκαμε από τη διακοπή. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένο, μπήκε και ο κόσμος στν εξίσωση. Κάποιες χαμένες επιθέσεις και κάποια λάθη μας στοίχησαν. Ο Παναθηναϊκός έβαλε εύκολους πόντους. Θέλω να πω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαι υπερήφανος για το πώς παίξαμε. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, προσπαθήσαμε, δεν τα καταφέραμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκός.

Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και δεν είχε τίτλο η σεζόν. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας να συζητήσουν και να πάρουμε αποφάσεις για την επόμενη μέρα με τη διοίκηση”.

Όσα δήλωσε στη συνέντευξη του Τύπου

“Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας. Ελέγξαμε το ρυθμό, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο δέυτερο ημίχρονο, είδαμε άλλο παιχνίδι. Με τις συνθήκες που υπήρχαν, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας. Κάναμε 8 λάθη στην τρίτη περίοδο. Κάποια από έλλειψη συγκέντρωσης κι άλλα για άλλους λόγους. Αυτό έφερε εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίστηκε το παιχνίδι με τις συνθήκες που προϋπήρχαν.

Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Είναι σημαντικό ότι δεν κερδίσαμε το δεύτερο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, η σημερινή προσπάθεια ήταν αξιέπαινη. Όμως είναι μία χρονιά που τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι χρονιά αποφάσεων. Να ηρεμήσουμε μία-δύο ημέρες και θα μιλήσουμε με την διοίκηση. Για το λόγο αυτό, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις, θα μου επιτρέψετε να μην κάνω τον απολογισμό πριν μιλήσω με την διοίκηση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Euroleague: έδωσε από 540 εισιτήρια σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήραν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων από την Euroleague. Παναθην…