Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Κίνητρο είναι η τρίτη θέση”

Γιατράς: “Κίνητρο είναι η τρίτη θέση”

makis giatras

Ο Μάκης Γατράς, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στο κίνητρο του Προμηθέα που είναι η τρίτη θέση στην Basket League.

Πιο αναλυτικά όσα είπε: “Παίξαμε με πέντε κοντούς σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε τραυματίες και απουσίες και από εκεί οφείλεται η επιλογή του τριπόντου. Σήμερα ο Έλις μπήκε και μετά δεν μπορούσε να συνεχίσει. Κάναμε σήμερα μία υπέρβαση για εμάς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δεν ξέρω τι έγινε με τον Φαγιέ, θα το δείτε στην τηλεόραση…

 Σήμερα έλειψαν και οι Μιλόσεβιτς και Σαλούστρος και αυτό μας έκανε να παίξουμε ένα ματς με σχεδόν 5,5 παίκτες. Χάναμε 12 πόντους, αλλά επιστρέψαμε, τρέξαμε σε όλο το παιχνίδι και πιέσαμε πολύ τον αντίπαλο όπως κάνουμε όλο τον χρόνο. Την Τετάρτη παίζουμε με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε κάνει μεγάλες νίκες εκτός έδρας και θέλουμε να πάμε όσο το δυνατό ψηλότερα φέτος.

Δεν χρειάζεται να δώσω έξτρα κίνητρο στους παίκτες μας. Κίνητρο είναι η τρίτη θέση. Ο Προμηθέας είναι στη δεύτερη σεζόν στην Stoiximan Basket League και η τρίτη θέση είναι πολύ σημαντική για εμάς. Το αποδείξαμε και σήμερα

Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον ΠΑΟΚ. Έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου που τα έδωσαν όλα. Κάναμε μια ακόμη υπέρβαση. Είμαστε στεναχωρημένοι για την ήττα. Όταν ο αγώνας τελείωσε μου είπαν οι άνθρωποι από τη τηλεόραση ότι στον Φαγιέ έγινε φάουλ στη τελευταία φάση. Δεν έχω δει όμως το replay. Συνεχίζουμε. Θέλουμε να χαρούμε τα παιχνίδια και να βγούμε τρίτοι”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…