Κεντρική Διεθνή Γιασικεβίτσιους: “Δεν το περίμενα ποτέ”

Γιασικεβίτσιους: “Δεν το περίμενα ποτέ”

saras zalgiris

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατάφερε να οδηγήσει την Ζαλγκίρις Κάουνας στο Final Four της φετινής Ευρωλίγκας και έτσι έγινε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα προπονητικά, πριν καν ολοκληρωθούν οι τελικοί του λιθουανικού πρωταθλήματος. Αποκορύφωμα των προτάσεων αυτών ήταν το ενδιαφέρον των Τορόντο Ράπτορς.

Το ενδιαφέρον αυτό εξέπληξε και τον ίδιο τον Λιθουανό, όπως έκανε γνωστό και ο δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας στο twitter:

“Δεν περίμενα ποτέ πως θα ήταν κάτι που θα ερχόταν τόσο γρήγορα. Είναι χαρά να μιλάω με παίκτες από διαφορετικούς χώρους. Μόνο θετικά συναισθήματα προκαλεί το ενδιαφέρον τους. Θα δούμε που θα οδηγήσει όλο αυτό.”

Ο Γιασικεβίτσιους πάντως  δεν θέλησε να κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της συζήτησής του με την ομάδα του Καναδά, ενώ όπως τόνισε θέλει να μείνει συγκεντρωμένος στους τελικούς του λιθουανικού πρωταθλήματος.

Τέλος, πάνω σε αυτό το θέμα είπε τα εξής: “Η αγορά άνοιξε νωρίτερα από ότι συνήθως φέτος και όλοι πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωσή μας και το μυαλό μας στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και πουθενά αλλού.”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…