Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Γαλατσόπουλος: “Για να πας στην Ευρωλίγκα πρέπει να αλλάξεις επίπεδο”

Γαλατσόπουλος: “Για να πας στην Ευρωλίγκα πρέπει να αλλάξεις επίπεδο”

galatsopoulos

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play FM της Θεσσαλονίκης. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μεταξύ άλλων, είπε για τον “Δικέφαλο” του Βορρά ότι για να αλλάξει επίπεδο θα πρέπει να πειστεί ο Ιβάν Σαββίδης να ασχοληθεί με το μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ήταν μία χρονιά πάρα πολύ καλή η φετινή. Ο ΠΑΟΚ έκανε φέτος πολλές αλλαγές, πίστεψε στους Έλληνες παίκτες και στο τέλος δικαιώθηκε. Σίγουρα είναι επιτυχία ότι κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, αποκλείοντας την ΑΕΚ που κατέκτησε το Κύπελλο και το Basketball Champions League, όπως και τον Προμηθέα. Και στην Ευρώπη τα πήγε καλά.

Η χρονιά ήταν πετυχημένη και είναι μεγάλη η βοήθεια που δίνει και ο κ. Σαββίδης. Το ζήτημα είναι πώς θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ επίπεδο. Αυτό γίνεται με έναν απλό τρόπο: το πώς θα πειστεί η οικογένεια του κ. Σαββίδη να ασχοληθεί με το τμήμα μπάσκετ. Πολύ ξεχνάνε τι χρωστούσε ο ΠΑΟΚ και πού έχει φτάσει τώρα. Για να πας στην Ευρωλίγκα, πρέπει να αλλάξεις επίπεδο. Εμείς έχουμε δίπλα μας τον επενδυτή, όμως πρέπει να τον πείσουμε να δει σοβαρά το μπάσκετ, γιατί κι εκεί θα πανηγυρίσει μεγάλες χαρές

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…