Κεντρική Διεθνή Ευχαρίστησε Μπλατ η Νταρουσάφακα

Ευχαρίστησε Μπλατ η Νταρουσάφακα

david blatt darussafaka dogus istanbul

Το ”διαζύγιο” της με τον Ντέιβιντ Μπλατ, επισημοποίησε η Νταρουσάφακα. Η τουρκική ομάδα, μέσω ανακοίνωσης της, αποχαιρέτησε τον πολύπειρο τεχνικό με τον οποίο κατέκτησε το EuroCup και αφού τον ευχαρίστησε για όλα, του ευχήθηκε καλή τύχη στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα έγραψε: ”Από τη μέρα που ήρθε ο Ντέιβιντ Μπλατ, εντυπωσίασε τους πάντες στην οικογένεια της Νταρουσάφακα με τα κατορθώματά του στο γήπεδο και το χαρακτήρα του έξω από αυτό, προσφέροντας περισσότερα από ένας απλός προπονητής. Τον ευχαριστούμε για τα ιστορικά του επιτεύγματα σε αυτά τα δύο χρόνια και για τον χαρακτήρα του, που ήταν παράδειγμα για όλους, ενώ του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς, ο οποίος βρίσκεται ”μια ανάσα” από τον Ολυμπιακό, είπε με τη σειρά του: ”Εύχομαι τύχη και επιτυχίες στους καλούς ανθρώπους της Νταρουσάφακα. Ακόμη πιο σημαντικό κι από τις ιστορικές επιτυχίες της ομάδας ήταν ότι δημιούργησα φιλίες και μοιράστηκα εμπειρίες. Δεν μπορώ παρά να θαυμάσω την αφοσίωση όλων των ανθρώπων στη δουλειά τους. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Νταρουσάφακα για αυτή τη φανταστική περίοδο της ζωής μου”.

Το post της Νταρουσάφακα:

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…