Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Ευχαρίστησαν δημόσια την διοίκηση οι παίκτες του Απόλλωνα

Ευχαρίστησαν δημόσια την διοίκηση οι παίκτες του Απόλλωνα

Apollon Smirnis

Οι παίκτες που βρέθηκαν φέτος στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την διοίκηση της ομάδας.

Μπορεί ο στόχος της παραμονής στην Γ Εθνική να μην επιτεύχθηκε και η ομάδα να υποβιβάστηκε στην Α ΕΣΚΑ, όμως οι παίκτες που φόρεσαν φέτος την φανέλα του Απόλλωνα ευχαρίστησαν δημόσια τους διοικούντες την ομάδα για τη συνέπειά τους ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Η ανακοίνωση: “Εμείς, οι καλαθοσφαιριστές του μπασκετικού τμήματος του ΓΣ Απόλλωνα Σμύρνης, παρά τη μη επίτευξη του στόχου μας φέτος, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι η διοικούσα επιτροπή του τμήματος στάθηκε απόλυτα συνεπής απέναντί μας (πράγμα που σπανίζει στις μέρες μας) και ΗΔΗ μας έχει εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μας.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι της διοίκησης φρόντισαν να τακτοποιήσουν ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους παίκτες της ομάδας, σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε και παρά τα όποια προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αποκτά οπωσδήποτε μεγαλύτερη αξία και το εκτιμούμε αφάνταστα. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΓΣ Απόλλωνα για όλα και ευχόμαστε, είτε κάποιοι από εμάς παραμείνουν, είτε αποχωρήσουν, ό,τι καλύτερο σε έναν από τους ιστορικότερους αθλητικούς Συλλόγους της χώρας, που είχαμε την τιμή να φορέσουμε τη φανέλα του.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων: Οι πρώτοι σκόρερ

Οι πρώτοι σκόρερ της Α1 ΕΣΚΑ Εφήβων μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής Οι ομάδες της Α1 ΕΣΚ…