Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Επιβεβαίωση eBasket: Υπέγραψε ο Μαργαρίτης

Επιβεβαίωση eBasket: Υπέγραψε ο Μαργαρίτης

margaritis

Το ebasket.gr τους προηγούμενους μήνες είχε αποκαλύψει πως ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε την παραμονή του Βαγγέλη Μαργαρίτη και οι επαφές των δύο πλευρών για το ζήτημα της ανανέωσης άρχισαν από… νωρίς. Το θέμα δεν “έκλεισε” κατά την διάρκεια της σεζόν, οι συζητήσεις την τρέχουσα εβδομάδα μπήκαν στο τελικό στάδιο και αφότου δόθηκαν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις για τις οφειλές, πλέον ο Ελληνας φόργουορντ τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ ανακοίνωσε την συμφωνία μαζί του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωσε:

“Είναι ο αρχηγός της ομάδας και θα είναι για πάντα στον ΠΑΟΚ! Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης υπέγραψε πριν από το λίγο το νέο του συμβόλαιο – ζωής- με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έχει ισχύ για δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι ο αρχηγός θα φοράει τα ασπρόμαυρα τουλάχιστον μέχρι και το 2020!

Η κοινή επιθυμία τόσο της ομάδας, όσο και του Βαγγέλη Μαργαρίτη για να συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία τους, ήταν αυτή που οδήγησε τις δύο πλευρές στο να καταλήξουν σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2012, συμπλήρωσε ήδη έξι χρόνια στην ομάδα και είναι πλέον ο αρχηγός του «Δικεφάλου». Με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ θα μπει σε ένα πολύ κλειστό «κλαμπ» παικτών που έχουν αγωνιστεί για τόσο πολλά χρόνια στην ομάδα μας. Ο Μαργαρίτης έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ σε 243 επίσημα παιχνίδια, αριθμός που τον κατατάσσει πολύ ψηλά στη σχετική λίστα της ιστορίας της ομάδας μας!

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 5 Δεκεμβρίου του 1982 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κορινό Πιερίας (1997-99). Συνέχισε στον Ηρακλή (1999-2002), τον Ιωνικό Νικαίας (2002-03), την Απολλωνιάδα Πατρών (2003-05), τον Κεραυνό Αιγίου (2005-07), το Περιστέρι (2007-10), τον ΚΑΟΔ (2010-11) ενώ την σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε στους Ικάρους Σερρών. Η αδιάλειπτη και συνεπέστατη παρουσία του στον ΠΑΟΚ τα τελευταία έξι χρόνια, του άνοιξε και την πόρτα για την Εθνική ομάδα των ανδρών, της οποίας είναι πλέον βασικό στέλεχος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…