Κεντρική NBA Έπαιξε τραυματίας στα τελευταία 3 ματς ο ΛεΜπρόν! (vid)
NBA

Έπαιξε τραυματίας στα τελευταία 3 ματς ο ΛεΜπρόν! (vid)

lebron warriors

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πραγματοποίησε μια από τις κορυφαίες πλέι-οφ χρονιές της ιστορίας του NBA. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη “τράβηξε” ένα μέτριο σύνολο στους Τελικούς του NBA με 34 πόντους, 9 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 53.9% στα σουτ εντός πεδιάς ανά αγώνα, γράφοντας ιστορία με πολλαπλούς τρόπους! Στα 3 τελευταία παιχνίδια, όμως, ο “Βασιλιάς” δεν βρισκόταν στο 100% της σωματικής του υγείας.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο δεξί χέρι, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ματς των Τελικών εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ, Μπράιαν Γουίντχορστ. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΛεΜπρόν έδωσε γροθιά σε ένα πινακάκι μέσα στα αποδυτήρια, δίχως, όμως, να χρησιμοποιήσει το περιστατικό αυτό ως δικαιολογία και διατηρώντας το γεγονός κρυφό κατά τη διάρκεια των Τελικών.

Ο ΛεΜπρόν επιβεβαίωσε το εν λόγω συμβάν στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το 4ο και τελευταίο ματς της σειράς των Τελικών, λέγοντας: “Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά για πολλούς και σημαντικούς λόγους και ξέροντας πόσο σημαντικό ήταν το Game 1 των Τελικών εκτός έδρας. Δεν βρίσκεις συχνά μια τέτοια ευκαιρία απέναντι στο Γκόλντεν Στέιτ. Άφησα τα συναισθήματα να με καταβάλλουν κι έπαιξα στα 3 τελευταία ματς με σπασμένο χέρι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ακόμη και με σπασμένο χέρι, ο Τζέιμς είχε 28.3 πόντους ανά αγώνα στα συγκεκριμένα παιχνίδια! Η μηχανική του στο σουτ, βέβαια, επηρεάστηκε πολύ, με τον ΛεΜπρόν να έχει μονάχα 8/27 σουτ εκτός της ρακέτας στα 3 αυτά ματς, χωρίς να βρίσκει τον στόχο έξω από το τρίποντο και χρησιμοποιώντας σε ελάχιστες περιστάσεις το σουτ από μέση απόσταση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…