Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ενδιαφέρον Περιστερίου για Χαραλαμπόπουλο! Ξανασμίγει με Πεδουλακή

Ενδιαφέρον Περιστερίου για Χαραλαμπόπουλο! Ξανασμίγει με Πεδουλακή

pedoulakis charalampopoulos oaka

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του από τον Αργύρη Πεδουλάκη, το Περιστέρι προχωρά τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν που θα το βρει να αγωνίζεται στη Basket League.

O “Άρτζι” επιθυμεί να δημιουργήσει ένα νεανικό σύνολο, μιας και του αρέσει να δουλεύει με νέους παίκτες με προοπτική. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι “πρίγκιπες της δυτικής όχθης” είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο 54χρονος κόουτς επιθυμεί να δουλέψει εκ νέου με τον 21χρονο διεθνή Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” πολύ δύσκολα θα τον κρατήσουν στο ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, με το Περιστέρι να επιθυμεί να τον φέρει στα δυτικά προάστια, όπου κι έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα με τη φανέλα του Αιγάλεω. Ο Χαραλαμπόπουλος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύνολο του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος πιστεύει στο ταλέντο του και θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει.

Η μεταγραφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Περιστέρι εξαρτάται, φυσικά, από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο κι ανήκει ο νεαρός φόργουορντ. Μένει να φανεί αν οι “πράσινοι” θα τον παραχωρήσουν δανεικό στην ομάδα του πρώην προπονητής τους, καλύπτοντας το συμβόλαιο του, όπως έκαναν και την περασμένη σεζόν, όταν κι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…