Κεντρική Β' Εθνική Έκαναν… παπάδες οι μπαμπάδες στο 3ο Family Day του Πανερυθραϊκού (pics)

Έκαναν… παπάδες οι μπαμπάδες στο 3ο Family Day του Πανερυθραϊκού (pics)

panerythraikos family day

Ο Πανερυθραϊκός διοργάνωσε το 3o Family Day και η εκδήλωση γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Οι γονείς των αθλητών των Ακαδημιών της ομάδας της Νέας Ερυθραίας φόρεσαν ξανά τα αθλητικά τους και ένιωσαν ξανά “παιδιά”. Τα παιδιά του, που βρέθηκαν στις κερκίδες, πήραζαν συνεχώς τους γονείς τους και δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής”.

Αναλυτικά:

“Επειδή το μπάσκετ πρώτα απ’ όλα είναι παιχνίδι και διασκέδαση, ο Πανερυθραϊκός συνέχισε να πρωτοπορεί και -εισακούοντας τη σφοδρή επιθυμία των… μπαμπάδων- διοργάνωσε το 3ο Family Day, το οποίο μάλιστα γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία!

Επί τρεις και πλέον ώρες, οι γονείς των αθλητών των Ακαδημιών μας φόρεσαν ξανά τα αθλητικά τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ένιωσαν ξανά… συνομήλικοι των παιδιών τους, βιώνοντας ξανά το μαγικό συναίσθημα που αισθάνεται κανείς όταν πατάει το παρκέ και ντριπλάρει με την… πορτοκαλί θεά! Μάλιστα, αρκετοί από τους μπαμπάδες έδειξαν επαγγελματισμό, αφού έφτασαν στο “σπίτι” του Πανερυθραϊκού, το κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής”, πολλή ώρα πριν την έναρξη των παιχνιδιών για να κάνουν ζέσταμα!

Το… σύστημα διεξαγωγής του 3ου Family Day βγαλμένο από το… ΝΒΑ, αφού οι 7 ομάδες, που έλαβαν μέρος, χωρίστηκαν σε δύο ομίλους και μετά τo τέλος της regular season της διοργάνωσης διασταυρώθηκαν σε χιαστί αγώνες.

Το πάθος ξεχείλιζε, το θέαμα ήταν “πλούσιο”, ενώ δεν έλειψαν ακόμη και τα… παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις, με τους γιους τους, οι οποίοι παρακολουθούσαν τους μπαμπάδες από τις εξέδρες, να τους πειράζουν συνεχώς και να το χαίρονται με την ψυχή τους!

Πάντως, οι μπαμπάδες έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εντυπωσιάσουν τα καμάρια τους, που τους καμάρωναν από τις κερκίδες, κάτι που φάνηκε και στο ότι τα περισσότερα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, ενώ τόσο ο ένας απ’ τους δύο ημιτελικούς, όσο και ο μεγάλος Τελικός του 3ου Family Day κρίθηκαν με buzzer-beater, με το σασπένς να… χτυπάει “κόκκινο”!

Ο μεγάλος Τελικός είχε και διαιτητή-“έκπληξη”, αφού σφύριξε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Χουχουλής, με το ματς να οδηγείται στην παράταση, εκεί όπου ο Σπύρος Ολύμπιος πήρε τ’ όπλο του και με δικό του σουτ στην εκπνοή η ομάδα του πανηγύρισε την κατάκτηση της 1ης θέσης στο φετινό Family Day!

Πλέον, δημιουργείται… παράδοση στα Family Day του Πανερυθραϊκού, αφού οι εκάστοτε ομάδες του Σπύρου Ολύμπιου έχουν κατακτήσει την πρωτιά και τις τρεις φορές (2013, 2015, 2018), με τον ίδιο να κρίνει ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ με δικό του buzzer-beater και να αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή των Family Day, μέχρι σήμερα!

Και του χρόνου!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…