Κεντρική Γ' Εθνική Δημήτρης Καραμιχάλης, o νέος προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς

Δημήτρης Καραμιχάλης, o νέος προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς

cebaceb1cf81ceb1cebcceb9cf87ceb1cebbceb7cf83αα

Ο Δημήτρης Καραμιχάλης είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει και πάλι στο 2ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Ο 56άχρονος τεχνικός αποτελεί τον αντικαταστάτη στην άκρη του πάγκου του Πόλυ Γεωργιάδη, με τον οποίο χώρισαν οι δρόμοι ύστερα από τέσσερα χρόνια. Οι Θεσσαλονικείς εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, καλωσορίζοντάς τον στις τάξεις τους.

Η ανακοίνωση:

“Η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς καλωσορίζει το Δημήτρη Καραμιχάληπου θα είναι ο Head Coach του ανδρικού τμήματος και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του με υγεία. Ο 56χρονος προπονητής έχει διατελέσει Πρώτος προπονητής στην Α1 στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Α2 στις ομάδες ΦΙΛΠΠΟ, ΜΕΝΤ και ΙCBS, αλλά και σε διάφορες άλλες ομάδες όπως ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ, ΧΑΝΘ, ΜΑΚΑΜΠΗ, ΜΙΚΤΗ ΕΚΑΣΘ. Έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στο πλευρό του Γιάννη Ιωαννίδη στον Άρη Θεσσαλονίκης ενώ έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος πανελληνιονίκης με τις εφηβικές ομάδες των Άρη, ΠΑΟΚ και ICBS. Τέλος, έχει συνεργαστεί με πληθώρα επαγγελματιών παικτών υψηλού επιπέδου όπως π.χ. ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Κώστας Βασιλειάδης κ.ά.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των στελεχών που θα είναι συνεργάτες του συλλόγου τη νέα χρονιά σε όλα τα τμήματα. Οι μεταβατικές προπονήσεις του τμήματος θα πραγματοποιηθούν όλο τον Ιούνιο με επιπρόσθετο στόχο την δοκιμή νέων παικτών που θα στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα που θέλει του χρόνου να πρωταγωνιστήσει και τη στελέχωση της Κ21 που είναι ένα νεοσύστατο τμήμα για το σύλλογό μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…