Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Δεκαβάλας και του χρόνου!

Δεκαβάλας και του χρόνου!

dekavalas

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Μίλωνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, φροντίζοντας να διαμορφώσει από νωρίς το ρόστερ της.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αργύρη Δεκαβάλα. Ο νεαρός Παριανός άσος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Μίλωνα για ακόμα έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την παραμονή στην Ομάδα μας για έναν ακόμη χρόνο του αθλητή Αργύρη Δεκαβάλα.

Ο Αργύρης είναι ένας αθλητής που ήρθε στην Ομάδα μας πριν τρία χρόνια από το μαγευτικό νησί της Πάρου… Είναι όμως ένας άνθρωπος που μπήκε στην οικογένεια του Μίλωνα και νοιώθει πιο Μιλωνίτης και από τους Μιλωνίτες.

Το ΔΣ του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΚΑΒΑΛΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος: Ο Αργύρης είναι πια ένα δικό μας παιδί. Μετά από 3 χρόνια παραμονής του στον Σύλλογο έχει γίνει κομμάτι του Συλλόγου, και αποτελεί την ζωντανή απόδειξη του πως έχει την ικανότητα αυτός ο Σύλλογος να αφομοιώνει αθλητές με την οικογενειακή σχέση που επικρατεί στον Σύλλογο. Αργυρη καλή χρονιά και καλή δουλειά…

Νίκος Βελώνιας έφορος υποδομών: Ο Αργύρης ήρθε στην ομάδα πριν τρία χρόνια όταν ήμουν έφορος της εφηβικής ομάδας. Εκείνη ήταν μια μαγική χρονιά που η ομάδα ανέβηκε στην Α κατηγορία. Ο Αργύρης ήταν ένα βασικότατο γρανάζι εκείνης της επιτυχίας και η χαρά μου που παραμένει στην ομάδα μετά από 3 χρόνια δείχνοντας τόση αγάπη στον Μίλωνα είναι πολύ μεγάλη.

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός: Μια ομάδα δείχνει την αξία της όχι μόνο όταν ασχολείται με τους μικρούς της αλλά και όταν αυτό περνάει στα παιδιά. Ο Αργύρης παραμένει στην ομάδα με την καρδιά του και αυτό είναι σπουδαίο.

Αποσκιτης Δημήτρης Προπονητής: Ο Αργύρης είναι ένα παιδί που αγαπώ πολύ γιατί ήμουν και αυτός που είχα συμμετοχή στον ερχομό του στην ομάδα από το πανέμορφο νησί του την Πάρο. Η αγάπη του για τον Μίλωνα αλλά και για αυτό που κάνει είναι εμφανής. Είναι ένας αθλητής που ήθελε πολύ να παραμείνει στο προπονητικό πρόγραμμα του Μίλωνα, και όταν αυτή του η θέληση συμβαδίζει και με την δική μας επιθυμία, τα πράγματα είναι απλά…

Καλή χρονιά και με πολύ δουλειά αυτό που ξεκινήσαμε πέρυσι μπορούμε να το πάμε πολύ ψηλά…

Αργύρης Δεκαβάλας: Ο Μίλωνας είναι ένα σωματείο που με τις τελευταίες εξελίξεις, είναι προφανές ότι έχει πολύ υψηλές φιλοδοξίες. Η μεγάλη μου θέληση από τον χειμώνα ακόμη ήταν να παραμείνω σε αυτό το υψηλού επιπέδου προπονητικό πρόγραμμα, και σε συζήτηση που είχα με τον  Coach, κατάλαβα ότι ακόμη και αν σκέφτηκε πολύ την δική μου πλευρά… τελικά είχε έντονη και εκείνος την διάθεση να παραμείνω στην ομάδα που τα τελευταία 3 χρόνια την έχω αγαπήσει σαν δική μου. Φεύγοντας από το νησί μου που το υπεραγαπώ, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έβρισκα μια ομάδα που θα με έκανε να την αγαπήσω τόσο πολύ. Συνεχίζουμε λοιπόν και τα αποτελέσματα έρχονται

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …