Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο «Χρειάζεται όραμα και ανανέωση»

«Χρειάζεται όραμα και ανανέωση»

Ο Χρυσόστομος Σχινάς όχι μόνο… κατεβάζει ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του ΣΕΔΚΑ, αλλά έστειλε και μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Εμείς κρατάμε το «διαφάνεια» (περί «σοβαρότητας» δεν τίθεται θέμα) και κυρίως το «επαγγελματική κατοχύρωση». Θα τον… περιμένουμε στη γωνία (με την καλή και την κακή έννοια), για να διαπιστώσουμε ότι θα κατοχυρώσει τα οφειλόμενα προς τους συναδέλφους του διαιτητές της Αθήνας, αλλά και ότι θα προασπίσει τα συμφέροντά τους (πάντα με γνώμονα τη δικαιοσύνη).

Χαιρόμαστε που διαιτητές πρώτης γραμμής μπαίνουν μπροστά και σας παρουσιάζουμε τη… διακήρυξή του:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον μεγαλύτερο Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης της χώρας και με πραγματική αγάπη για το άθλημα που υπηρετούμε, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε για πρώτη φορά από κοινού την ψήφο των συναδέλφων μας διαιτητών στις επερχόμενες εκλογές.

Για να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τους διαιτητές με διαφάνεια, σοβαρότητα και επαγγελματική κατοχύρωση.

Η σιωπηρή πλειοψηφία των διαιτητών της Αθήνας απορρίπτει τις μάχες του παρελθόντος και προσδοκά αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες. Ο μεγαλύτερος Σύνδεσμος της χώρας χρειάζεται όραμα, ανανέωση και επανεκκίνηση.
Ξεκινάμε!».

Εκτός από τον Χρυσόστομο Σχινά υπογράφουν οι: Κωνσταντίνος Ζακεστίδης, Γιάννης Μαραμής, Νίκος Μηλαπίδης, Βασίλης Μπίκας Κωνσταντίνος Στρέμπας και η Όλγα Φραγκούλη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…