Κεντρική A2 Χαρίλαος Τρικούπης: Ανακοίνωσε τα νέα διαρκέιας
A2

Χαρίλαος Τρικούπης: Ανακοίνωσε τα νέα διαρκέιας

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Α2, με τους διοικούντες να προετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς εν όψει της νέας σεζόν. Η ομάδα του Μεσολογγίου, μέσω ανακοίνωσης ενημέρωσε τους φιλάθλους για την κυκλοφορία των νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Οι κατηγορίες θα είναι δυο και θα χωρίζονται στις κάρτες GOLD των 150 ευρώ και στις κάρτες BLUE των 100 ευρώ. Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στα εντός έδρας ματς, θα έχουν όλοι οι παίκτες των ακαδημιών του. Τέλος, τα παιδιά τα οποία είναι γεννημένα μετά το 2004, θα εισέρχονται στην μαθητική εξέδρα δίχως χρηματικό αντίτιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: ”Ο Γ.Σ.”ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ” ανακοινώνει την εκκίνηση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας 2018-19. Ο Σύλλογός μας εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τοπικό αθλητισμό κι όχι μόνο και θα λάβει μέρος φέτος για 1η χρονιά στην Α2 2018-19, σε ένα από τα υψηλότερα επίπεδα του ελληνικού μπάσκετ. Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα το έχουμε πετύχει χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου του Μεσολογγίου, που και δυναμικό παρόν δίνει σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, αποτελώντας τον… «6ο μας παίκτη», και την ίδια στιγμή έχει κατορθώσει να διακριθεί σε πανελλαδικό επίπεδο για το ήθος και τον τρόπο που εκφράζει την υποστήριξή του προς τον Γ.Σ.”ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ”!

Η σχέση που μας ενώνει είναι δυνατή κι ενισχύεται κάθε χρόνο. Όλοι μαζί συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και σας θέλουμε δίπλα μας, σε κάθε αγώνα, από τη δική σας θέση στο γήπεδο, το «σπίτι» μας… Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξέ την με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας .

Δύο κατηγορίες διαρκείας: Οι κάρτες διαρκείας είναι οικονομική ενίσχυση στην ιστορική προσπάθεια της ομάδας μας. Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του κλειστού μας γυμναστηρίου, και φέτος δημιουργούνται ΔΥΟ κατηγορίες καρτών, ώστε να καλύψουν όλες τις επιθυμίες των φιλάθλων.
Κάρτα GOLD: Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και στο Κύπελλο Ελλάδος, σε εξασφαλισμένη και αριθμημένη θέση στον κεντρικό τομέα της κερκίδας του κλειστού μας γυμναστηρίου. ΤΟΜΕΑΣ Γ: 150 ευρώ.
Κάρτα BLUE: Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και σε αριθμημένη θέση. ΤΟΜΕΑΣ Β-Δ: 100 ευρώ.

Προνόμια:
–Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες του Συλλόγου, εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό γυμναστήριο σε όλους τους αγώνες.
ΤΟΜΕΑΣ Ε-ΜΑΘΗΤΙΚΗ: Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 και μετά εισέρχονται ελεύθερα ΜΟΝΟ στον μαθητικό τομέα.
–Κάθε κάτοχος κάρτας GOLD ή BLUE, συμμετέχει σε κληρώσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων, διεκδικώντας πλούσια δώρα.
Για τον Τομέα Α δε διατίθενται εισιτήρια διαρκείας, καθώς προορίζεται για τη φιλοξενία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

Διάθεση των καρτών: Οι κάρτες διαρκείας, διατίθενται αποκλειστικά από τα μέλη της διοίκησης του Γ.Σ.”ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ”, με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (@Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου), στο instagram (@trikoupis55bc) ή να επικοινωνούν με τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γιώργο Παγούρα (6973313131) και κ. Επαμεινώνδα Κλάδη (2631022681)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Εννέα ομάδες της Α2 αδυνατούν να ξεκινήσουν

Οι ειδικοί μπορεί να άναψαν το πράσινο φως για τη σταδιακή επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλ…