Κεντρική Διεθνή Χάνεϊκατ για τον ημιτελικό της VTB:΄΄Είμαστε καλύτεροι από την Ούνικς”

Χάνεϊκατ για τον ημιτελικό της VTB:΄΄Είμαστε καλύτεροι από την Ούνικς”

tyler honeycutt

Ο Αμερικανός άσος της Χίμκι μίλησε για την αναμέτρηση  με την Ούνιξ Καζάν(8/6) και δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση της ομάδας του στους τελικούς της VTB.

Το final 4 της VTB πλησιάζει και ο ένας από τους δύο ημιτελικούς είναι…ελληνική υπόθεση αφού η Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει την Ούνιξ του Δημήτρη Πρίφτη.Ο πρώτος στόχος για κάθε ομάδα είναι  η πρόκριση στον τελικό αλλά σε περίπτωση που η ΤΣΣΚΑ κερδίσει την Ζενίτ στον άλλο ημιτελικό ,τότε η ομάδα που θα κερδίσει θα πάρει το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν.

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ της Χίμκι είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητες της ομάδας του και δήλωσε: ”Νομίζω πως είμαστε καλύτεροι από την Ούνικς. Παίζουμε σταθερά με αυτοπεποίθηση κι αυτό μας βοηθά. Ωστόσο, λόγω της παρουσίας μας στην Euroleague, δεν ήταν εφικτό να παίζουμε το ίδιο καλά στην VTB. Θα είμαστε έτοιμοι για το Final Four, αν και η Ούνικς έχει πολλούς καλούς παίκτες. Θέλουμε τη νίκη σε αυτή τη νέα πρόκληση και μάλιστα θέλουμε να φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…