Κεντρική Γ' Εθνική Αποχώρησε ο Βλιώρας

Αποχώρησε ο Βλιώρας

vlioras

Ο Γιώργος Βλιώρας πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άκρη του “ερυθρόλευκου” πάγκου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η δήλωση του:

“Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, κατά την οποία είχα την χαρά και την τιμή να είμαι προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, εκπληρώσαμε τον μεγάλο στόχο που είχαμε θέσει με την διοικούσα επιτροπή τον Αύγουστο του 2017 να επαναφέρουμε την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, ύστερα από εννέα χρόνια στα τοπικά πρωταθλήματα. Ταυτόχρονα κατακτήσαμε και το Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ, παίζοντας όμορφο μπάσκετ και σπάζοντας πολλά ρεκόρ της κατηγορίας.

Στη διαδρομή αυτή είχα αρωγούς και συμπαραστάτες τη διοικούσα επιτροπή, τους παίκτες, τους συνεργάτες μου, καθώς και τους εφόρους Γιαννίκο ΣπύροΣαχίνη Ζάκο και μια μικρής έστω μερίδας του κόσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Σε όλους αυτούς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ για το υπέροχο φετινό ταξίδι. Βοήθησα με όλες μου τις δυνάμεις -παρότι δέχτηκα αρκετές φορές πόλεμο που αφορούσε άλλα πράγματα, και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά- να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Τη φετινή χρονιά, δυστυχώς, παρά την πρόταση που μου έγινε από τη νέα διοικούσα επιτροπή και τους ευχαριστώ πολύ για αυτήν, δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι προπονητής στην ομάδα για επαγγελματικούς λόγους. Εύχομαι και είμαι σίγουρος για αυτό, γιατί έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τις τύχες τις ομάδας, καλή συνέχεια στο δρόμο των επιτυχιών και της καταξίωσης και θα είμαι πάντα δίπλα τους, για όποια βοήθεια μου ζητηθεί και μπορώ να προσφέρω”.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

“Η απελθούσα Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ ευχαριστεί θερμά το ΓΙΩΡΓΟ ΒΛΙΩΡΑ για την τεράστια και πολυποίκιλη προσφορά του στην ομάδα μπάσκετ τη χρονιά που το ανδρικό τμήμα κατέκτησε δύο τίτλους ενώ ύστερα από εννέα χρόνια επανήλθε στις εθνικές κατηγορίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…