Κεντρική Γ' Εθνική Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αλεξίου!

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό Βόλου ο Αλεξίου!

Ο Κώστας Αλεξίου τη νέα χρονιά δεν θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και με δείπνο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, τους προπονητές και τα μέλη της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έμεινε στην ομάδα εννιά χρόνια και μάλιστα ήταν και ο αρχηγός της. Ο Αλεξίου δεν θα ενισχύσει τους φετινούς πρωταθλητής της Α1 ΕΣΚΑΘ τη νέα χρονιά στη Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά:

“Δείπνο παρέθεσε ο Κώστας Αλεξίου στους συναθλητές του, στους προπονητές και σε μέλη της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής στο παραλιακό κέντρο ΑΡΜΠΥΡΑ, με αφορμή τη λήξη της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον οποίο ευτύχησε, ως αρχηγός, να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, μετά από 9 χρόνια στις τοπικές κατηγορίες. Στο δείπνο παρευρέθησαν οι συναθλητές του Καραθάνος, Αναστασόπουλος, Μπόγδανος, Καραγεώργος, Ίλτσογλου, Παπούλιας, Σκαμάγκας, Λουλούδης, ενώ δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Παρασκευάς και Τζήμας που βρίσκονταν εκτός Βόλου.

Παρών ήταν και ο συνεργάτης του προπονητή μας Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, αφού ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Βλιώρας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παρευρεθεί. Εκ μέρους της απελθούσας Διοικούσας Επιτροπής παρόντες ήταν οι Αλέκος Μεταφτσής, Απόστολος Έξαρχος, Κώστας Γανώσης και Σπύρος Γιαννίκος. Οι συναθλητές του, από την πλευρά τους, του επιφύλαξαν μια έκπληξη αφού του έφεραν τούρτες για να τον γλυκάνουν για την αποχώρησή του από την ομάδα. Φυσικά τα γέλια, οι αναπολήσεις και τα ευτράπελα της χρονιάς ήλθαν στο μυαλό όλων, συζητήθηκαν, σχολιάστηκαν και η βραδιά κύλησε σε πολύ ευχάριστο και χαλαρό κλίμα. Η απελθούσα Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί τον Κώστα Αλεξίουγια την προσφορά του στην ομάδα μας ενώ το μέλος της διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου Αλέκος Μεταφτσής δεσμεύτηκε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα θα πράξει τα δέοντα για τον αρχηγό της μεγάλης επιτυχίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Τσάμης: “Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, αποφάσεις εδώ και τώρα”

Θέση για την επί τέσσερις μήνες αεργία των αθλητών πήρε με ανάρτηση του στα social media o…