Κεντρική Γυναίκες Από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη

Από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη

“Αντίο” στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα, στο Maryland, είπε η Ελεάννα Χριστινάκη, η οποία ετοιμάζεται, για να συνεχίσει την καριέρα της, στα Ευρωπαϊκά παρκέ.

Πιο αναλυτικά το μήνυμα, της Χριστινάκη: “Για την Ιθάκη σου θέλεις χρόνια ταξιδεύοντας σε πέλαγα κόντρα σε ανέμους και χρόνια να χαλκεύεις την καρδιά σου σε λιμάνια που το αμάλγαμα που η πορεία δίνει στην προσωπικότητα τους να γίνεται ένα μάρμαρο χρυσό που να κινείται και να δίνει την τέχνη και την πίστη για το αίσιο του ταξιδιού.

 Ένα τέτοιο λιμάνι υπήρξε και το Maryland για εμένα. Μου έδωσε ότι καλύτερο θα μπορούσα να έχω σε αυτή την ηλικία και εφόδια για να συνεχίσω το ταξίδι μου για άλλες Ιθάκες. Με μεγάλη νοσταλγία ήδη αναπολώ το πόσο σημαντικοί άνθρωποι εδώ με έμαθαν πολλά και μου έδωσαν τις γνώσεις και τη δύναμη να αντιμετωπίζω τους άγριους Ποσειδώνες μου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την coach Brenda για την ευκαιρία και τη στήριξη που μου έδωσε όταν η τρικυμία φαινόταν απροσπέλαστη. Ευχαριστώ την Αμερική, τους Gators, τους Terrapins και όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους και την αγάπη τους για το άθλημα, μια αγάπη που τακτικά με αγκάλιαζε όταν μου έλειπε η οικογενειακή θαλπωρή.

Μεγάλη συμπαράσταση είχα και από τους ανθρώπους της Ελληνικής Πρεσβείας Washington DC και τους Έλληνες της περιοχής θα είναι και αυτοί ένας φάρος στην καρδιά μου.

Είναι σπουδαίο να ολοκληρώνεις ένα κύκλο αλλά πάντα να νιώθεις το νόστο της επιστροφής , έτσι θα είναι για εμένα το Πανεπιστήμιο του Maryland και ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψω με οποιαδήποτε ιδιότητα ακόμα και μιας απλής φιλάθλου ανάμεσα σε τόσους σπουδαίους και σημαντικούς οπαδούς του κολλεγίου.

Το νέο μου ταξίδι αφού έχω τελειώσει τις σπουδές μου, θα είναι στην Ευρώπη με πλήρη αφοσίωση για το άθλημα που αγαπώ πρώτα στην Εθνική Ελλάδος και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και στη συνέχεια σε ομάδα που θα έχει εγχώριους και ευρωπαϊκούς στόχους”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…