Κεντρική Διεθνή Απάντησε στις φήμες ο Ομπράντοβιτς

Απάντησε στις φήμες ο Ομπράντοβιτς

obradovic

Τη δική του απάντηση στις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφορούν μετά την αποχώρηση της Dogus από τη Φενέρμπαχτσε και την ανάληψη της προεδρίας από τον Αλί Κότς, έδωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πολύπειρος τεχνικός, βρέθηκε στο 11ο Παγκόσμιο σεμινάριο προπονητών στην Κωνσταντινούπολη και αναφερόμενος στα ”κουτσομπολιά” που κυκλοφορούν για μπάτζετ και μεταγραφές, δήλωσε τα εξής: ”Αυτό είναι πραγματικά μια τυπική περίοδος πριν την έναρξη της σεζόν όπως συμβαίνει κάθε χρόνο. Είναι μία περίοδο με φήμες σχετικά με τις μεταγραφές. Υπάρχουν τόσα κουτσομπολιά τα οποία μέρα με την ημέρα θα αυξάνονται. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι και ο οργανισμός στον οποίο εργαζόμαστε είναι επίσης σοβαρός. Επομένως θα συνεχίσουμε να παίρνουμε αποφάσεις και να δουλεύουμε πάνω σε αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα μας”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Αζίζ Γιλντιρίμ, τον οποίο ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά: ”Το έχω ξανακάνει πριν, αλλά θέλω να το επαναλάβω ξανά, Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες τις επιτυχίες που είχαμε μαζί. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ξανά για όλες τις μάχες και ειδικά για την υποστήριξη που μου έδειξε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…