Κεντρική Γ' Εθνική Ανανέωσε ο Τριανταφύλλου, κοντά κι ο Τσιρόπουλος

Ανανέωσε ο Τριανταφύλλου, κοντά κι ο Τσιρόπουλος

aris thivas

Πριν μπει στη μεταγραφική διαδικασία, ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Άρης Θήβας δίνει προτεραιότητα στις ανανεώσεις παικτών που οδήγησαν την ομάδα της Θήβας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ένας εκ των βασικών συντελεστών της επιτυχημένης πορείας του Άρη, ο σέντερ Δημήτρης Τριανταφύλλου τα βρήκε με τη διοίκηση της ομάδας και ανανέωσε τη συνεργασία του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κάτι αντίστοιχο, αναμένεται να γίνει και με τον Χρήστο Τσιρόπουλο με τον οποίο απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας και η παραμονή του στην ομάδα της Θήβας για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Ως πρώτη μεταγραφή πάντως για τον Άρη μπορεί να θεωρηθεί ο Νίκος Σκυριανός που ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και από φέτος θα είναι και πάλι ενεργό μέλος της ομάδας. Μάλιστα η διοίκηση των ‘κιτρινόμαυρων’ μέσω ανακοίνωσης αναφέρει ‘Καλωσορίζουμε τον Νίκο Σκυριανό και πάλι κοντά στην οικογένεια του Άρη. Του ευχόμαστε καλός πολίτης, πάντα με υγεία και επιτυχημένη σταδιοδρομία’.

Η μεταβατική περίοδος για τον Άρη Θήβας θα ξεκινήσει στις 28 Ιουνίου, ενώ από τις αρχές Ιουλίου αναμένεται να πατήσουν και πάλι παρκέ οι Λευτέρης Ματσαγγούρας και Νίκος Σαμαρτζής έχοντας αποθεραπευθεί πλήρως από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν τη σεζόν που τελείωσε.

Πηγή: eviabasket.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…