Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Ανακοίνωσε και Ανδρεόπουλο ο Μίλωνας

Ανακοίνωσε και Ανδρεόπουλο ο Μίλωνας

andreopoulos kostas

Ο Μίλωνας είναι πολύ δραστήριος μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι και ανακοίνωσε ακόμη μία μεταγραφή. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα φοράει ο Κώστας Ανδρεόπουλος, ο οποίος θα ενισχύσει τον Μίλωνα τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αθλητή Κώστα Ανδρεόπουλο.

Ο Κώστας την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Ομάδα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και έχει μια συνεχή παρουσία τα τελευταία χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, με πολλές επιτυχίες και ανόδους στο βιογραφικό του.

Το ΔΣ του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος: “Ένα ακόμη γρανάζι ήρθε να προστεθεί στην Μηχανή του Μίλωνα, η αλλιώς ένα ακόμη παιδί ήρθε να προστεθεί στην αγαπημένη οικογένεια του Μίλωνα. Η Διοίκηση της Ομάδας και εγώ προσωπικά κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο για να ενισχύσουμε την Ομάδα ακολουθώντας τις επιθυμίες του προπονητή μας Δημήτρη Αποσκίτη, και του γενικού Αρχηγού Ντίνου Σίννη. Βασικό κριτήριο σε αυτή μας την προσπάθεια είναι και η αγωνιστική αξία των αθλητών, αλλά και ο χαρακτήρας τους, και ο λόγος είναι ότι είμαστε πεπεισμένοι ότι για να επιτύχει μια ομάδα τους στόχους της το βασικότερο είναι να δουλεύει σωστά και με όρεξη, και παράλληλα να έχουμε Αθλητές που αγωνίζονται για την Ομάδα και για τους Συμπαίχτες τους το ίδιο με όσο παίζουν για τον εαυτό τους. Η εικόνα της νέας μας ομάδας μόλις ολοκληρωθεί , σε συνάρτηση με την άνθιση των ακαδημιών μας, τον ερχομό του Ganon Baker στο camp που διοργανώσαμε, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΣΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΜΙΛΩΝΙΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, μας δίνει την βεβαιότητα ότι κάτι αξιόλογο κάνουμε και ειλικρινά ανυπομονούμε για το μέλλον…… Εν αναμονή των επόμενων κινήσεων μας καλωσορίζουμε τον Πύργο της ομάδας μας τον Κώστα Ανδρεόπουλο“.

Νίκος Κολίντζας έφορος της ομάδας Μπάσκετ: “Ο Κώστας έρχεται να συμπληρώσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ του ΜΙΛΩΝΑ 2018-19. Στο διάστημα που είναι μαζί μας μας έχει κερδίσει όλους κυρίως με την αγωνιστική του εικόνα αλλά και με την συμπεριφορά του. Είναι ένας πανέξυπνος και πολύ κινητικός ψηλός, και αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι η διάθεση του να βοηθήσει τα νεαρά μας παιδιά. Κώστα σου εύχομαι υγεία πάνω από όλα και κάθε ευχή σου να γίνει πραγματικότητα…”.

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός: “Τον Κώστα τον παρακολουθούσαμε εδώ και καιρό μαζί με τον κόουτς , και ήταν η πρώτη μας επιλογή για την φροντ λάιν της ομάδας. Ευτυχώς με την προετοιμασία στο πλάνο που είχαμε κάνει και την ταχύτατη αντίδραση μας καταφέραμε να κλείσουμε νωρίς ένα πολύ σημαντικό παίχτη για την φετινή μας πορεία. Είναι ένας παίχτης όχι μόνο εκπληκτικών δυνατοτήτων, αλλά και παράλληλα ένας παίχτης ομάδας. Τα καλύτερα έρχονται και οι ανακοινώσεις θα συνεχίσουν. Το ευχάριστο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα και η απάντηση σε κάποιους που με αμφισβητούσαν, είναι ότι οι βόμβες σκάνε συνεχώς και η περίοδος ανακωχης δεν έφτασε ακόμη…”.

Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής: “Στην επιλογή του Κώστα σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Σταύρος ο Βαρυπάτης, ο οποίος όντας συμπαίχτης κάποια στιγμή στον Φιλαθλητικό με τον Ανδρεόπουλο, μας είχε πει τα καλύτερα, και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε χαρακτήρα. Ειλικρινά μετά από κάμποσες προπονήσεις αρχίζω και αμφιβάλλω μήπως έλεγε και λίγα. Κώστα σε καλωσορίζω και δεν βλέπω την ώρα να σε δω στο γήπεδο”.

Κώστας Ανδρεόπουλος: “Τα πράγματα που μου έχουν κάνει εντύπωση στην ομάδα του Μίλωνα αυτές τις λίγες ημέρες που προπονούμαι μαζί τους είναι τα εξής. Αρχικά η οργάνωση της ομάδας, κατά δεύτερον οι ιδανικές συνθήκες δουλειάς που έχει δημιουργήσει η προπονητική ομάδα ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Αν και είμαι ένας αθλητής που είχα χρόνια πολλά να μην βρίσκομαι σε εθνικές κατηγορίες, είμαι σίγουρος ότι η επιλογή μου θα αποδειχθεί εξαιρετική και η χρονιά που έρχεται θα είναι μια από τις καλύτερες που έχω βιώσει, και ως προς το αποτέλεσμα, αλλά και ως προς το πως θα έχουμε περάσει . ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ Ε (ΕΓΩ). ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …