Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ανακοινώνει Μπλατ!

Ανακοινώνει Μπλατ!

david blatt darussafaka dogus istanbul

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Οι διαπραγματεύσεις της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ με τον έμπειρο τεχνικό έχουν μπει στο τελικό στάδιο και ο Μπλατ αναμένεται να αναλάβει τα ηνία της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ύστερα από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των “ερυθρολεύκων” και η ομάδα του Πειραιά από την αρχή ήθελε τον Ντέβιντ Μπλατ για αντικαταστάτη του. Οι “ερυθρόλευκοι” κατέθεσαν μία εξαιρετική πρόταση στον έμπειρο τεχνικό και πλέον μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν. Ο Μπλατ αναμένεται να αναλάβει τα ηνία και άμεσα θα σηκώσει μανίκια για να χτίσει την ομάδα, που θέλει για τη νέα χρονιά.

Ο Μπλατ έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής κατά σειρά σε Χαποέλ Γκαλίλ Ελιόν, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Εθνική Ισραήλ, Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, Μπενετόν, Εθνική Ρωσίας, Εφές, Ντιναμό Μόσχας, Άρη, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Νταρουσάφακα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…