Κεντρική A2 Α.Σ. Καστοριάς: Ανακοίνωσε ανοιχτές προπονήσεις!
A2

Α.Σ. Καστοριάς: Ανακοίνωσε ανοιχτές προπονήσεις!

Η Καστοριά προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2′. Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη, ανακοίνωσε πως το τριήμερο 2,3,4 Ιουλίου θα διεξαχθούν στο κλειστό ”Δημήτρης Διαμαντίδης” ανοιχτές προπονήσεις με τη συμμετοχή αθλητών από τη Δυτική Μακεδονία που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Η ανακοίνωση:

”Ο Α.Σ. Καστοριάς δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο, που πιστεύουν ότι μπορούν να στελεχώσουν την Αντρική ομάδα του Α.Σ. Καστοριάς στο νέο Πρωτάθλημα 2018-2019 της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, παίρνοντας μέρος στις ανοικτές προπονήσεις (try out).

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» στις 2, 3 και 4 Ιουλίου από τον coach κον Καραγιάννη Νίκο σε συνεργασία με το προπονητικό του team.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6936232372 κον Καλόγηρο Παναγιώτη, έφορο Αντρικής ομάδας. Οι ώρες προπόνησης θα γνωστοποιηθούν στους υποψήφιους ενδιαφερόμενους από τον κον Καλόγηρο.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Καστοριάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Εννέα ομάδες της Α2 αδυνατούν να ξεκινήσουν

Οι ειδικοί μπορεί να άναψαν το πράσινο φως για τη σταδιακή επιστροφή στη δράση στο πρωτάθλ…