Κεντρική Elite League Α.Σ. Καρδίτσας: Παπαχρήστος και επίσημα (pic)

Α.Σ. Καρδίτσας: Παπαχρήστος και επίσημα (pic)

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Παπαχρήστο ανακοίνωσε επίσημα η Καρδίτσα. Ο 38χρονος φόργουορντ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕ Λάρισας, αποκτήθηκε ως μια πολύτιμη λύση για το σύνολο του Γιάννη Τζήμα. Η πολύχρονη εμπειρία του θεωρείται σημαντική ώστε η Καρδίτσα να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2′.

Η ανακοίνωση:

”Με Γιάννη Παπαχρήστο ο Α.Σ.Κ. !!!

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ανακοινώνει την προσθήκη του Γιάννη Παπαχρήστου στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Πρόκειται για μια μεταγραφή που προσδίδει εμπειρία, αθλητικότητα και ενέργεια στην ομάδα μας, αφού ο Παπαχρήστος είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει για το δυναμισμό και την προσωπικότητά του, αγωνιζόμενος ως σμολ φόργουορντ.
Στα 38 του χρόνια, ο ύψους 1,92 αθλητής είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής που έχει διαγράψει τη δική του ξεχωριστή πορεία στο ελληνικό μπάσκετ. Μετράει έξι σεζόν στην Α1 Εθνική με ΠΑΟΚ, Γ.Σ. Λάρισας, Τρίκαλα και Ολύμπια Λάρισας με 122 ματς στην κορυφαία κατηγορία, 428 πόντους και 390 ριμπάουντ. Στην Α2 Εθνική αγωνίστηκε 9 σεζόν με Σπόρτιγκ, Γ.Σ.Λάρισας, Πιερικό, Τρίκαλα και Α.Ε.Λ. και σε περισσότερες από 240 συμμετοχές στην κατηγορία, έχει πάνω από 1.800 πόντους και 1.100 ριμπάουντ με πολλές σημαντικές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις. Μετρά δυο ανόδους στην Α1 με Γ.Σ.Λάρισας και Τρίκαλα (με την καθοδήγηση του Γιάννη Τζήμα και στις δυο περιπτώσεις), αλλά και ανόδους σε Β’ Εθνική με το Φοίνικα Λάρισας και σε Α2 Εθνική με Τρίκαλα και Γ.Σ.Λάρισας.
Την περασμένη σεζόν, ο Γιάννης Παπαχρήστος αγωνίστηκε σε 28 ματς στην Α2 Εθνική με της φανέλα της Α.Ε. Λάρισας με μέσο όρο συμμετοχής 27,1 λεπτά, ενώ είχε 9,7 πόντους αλλά και 7,2 ριμπάουντ, που τον κατέταξαν στους δέκα καλύτερους ριμπάουντερ της κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…