Κεντρική Basket League Άρης “Zήσαμε κάτι ντροπιαστικό για τον Άρη τον τελευταίο 1,5 χρόνο…”

“Zήσαμε κάτι ντροπιαστικό για τον Άρη τον τελευταίο 1,5 χρόνο…”

Lefteris Arvanitis Aris

Για διάφορα θέματα μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε μια δυσάρεστη κατάσταση μετά τον τραυματισμό του γιου του.

Συγκεκριμένα ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Αrena”:

Για το πρόβλημα του γιου του που υπέστη ολική ρήξη κάτω γνάθου στη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα της ομάδας Κ-19 του Άρη με τον Καραϊσκάκη: “Καμία οικογένεια να μην το περάσει αυτόν τον σοκαριστικό τραυματισμό, υπήρξε ηθική συμπαράσταση, ψυχολογική υποστήριξη από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Όλος ο Άρης στάθηκε κοντά μας στο ηθικό και ψυχολογικό κομμάτι και ευχαριστώ που μας έδωσαν κουράγιο και ο κ.Καρυπίδης, παίκτες από την πρώτη ομάδα, ο Σίμτσακ, όλοι. Επικοινώνησαν μαζί μας πολλοί άνθρωποι.

Είναι πολύ καλά πλέον , είναι δύσκολες οι πρώτες ώρες λόγω εγχείρισης, για περίπου 7-10 μέρες χρειάζεται υπομονή , όσον αφορά το φαγητό, κάποια παυσίπονα για τον πόνο, σιδεράκια. Είναι πάρα πολύ καλά ψυχολογικά είναι δυνατός. Πέρασε δύσκολα και η γυναίκα μου, τώρα είναι σε απόλυτη ηρεμία, ήταν και στο παιχνίδι από τα λίγα που είχε βρεθεί κοντά να παρακολουθήσει και της ήταν ξαφνικό, όταν ακούς το παιδί σου να σφαδάζει από τους πόνους. Λίγο προσοχή στους μικρούς , μετράει πάνω από όλα η υγεία”.

Για το ότι συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την εκδήλωση που έγινε για τον Νίκο Γκάλη: “Το θυμήθηκα κι εγώ, πολύς κόσμος δούλεψε αφιλοκερδώς, γι’ αυτή την εκδήλωση και πραγματικά το άξιζε, η ομάδα που τον αγαπά του έκανε την μεγάλη τιμή, όπως είχε πει. Ήταν μία εκδήλωση με την οποία ασχολήθηκε όλος ο πλανήτης, με αφιερώματα μας βοήθησε γενικά ως διοίκηση. Τα παιδιά πήραν κουράγιο, άλλαξε η ψυχολογία. Μετά από αυτό τα παιδιά κατάλαβαν που βρίσκονται, θα μείνει στην ιστορία εκείνη η βραδιά. Αυτή η αύρα υπάρχει τόσα χρόνια και δε θα λείψει ποτέ όσο η ομάδα αγωνίζεται σ’ αυτό το γήπεδο, ζήσαμε τρομερές στιγμές τη δεκαετία του ’80, με όλα τα στελέχη τότε, ήταν εξαιρετικοί το αξίζουν έκαναν πράγματα που δύσκολα θα ξαναγίνουν”

Για το ματς με τον Πανιώνιο: “Το είδα από το νοσοκομείο, έπαιξε καλά ο Άρης, όπως έπρεπε για να κερδίσει, βγήκε εντελώς έξω από περιπέτεια που θα μπορούσε να δημιουργηθεί και μπορεί να κάνει άλλες δύο νίκες για να μπει στα πλέι οφ”.

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: “Να δούμε και μετά να μιλήσουμε αυτό είναι το σωστό. Σίγουρα δεν μπορεί να είναι κάτι χειρότερο από αυτό που ζήσαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, με την διοίκηση Λάσκαρη, που ήταν εξωπραγματικό και ντροπιαστικό για την ομάδα του Άρη. Συγκυριακά απουσίασα από τα τελευταία παιχνίδια, λόγω της εργασίας μου. Από μικρό παιδί είμαι εκεί, θα είμαι στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…