Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Ζιάγκος: “Γι’αυτό έφυγα από τον Πανιώνιο”

Ζιάγκος: “Γι’αυτό έφυγα από τον Πανιώνιο”

Ζιάγκος

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρηση του από τον Πανιώνιο. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στη δημόσια τηλεόραση για τους λόγους που έφυγε από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Για τους λόγους απομάκρυνσης από τον Πανιώνιο: “Οι δρόμοι μας θα χώριζαν ούτως ή άλλως, απλά ήταν έκπληξη η χρονική στιγμή που έγινε αυτό. Υπήρχε διαφωνία μεταξύ εμού και της διοίκησης για τους ρόλους των παικτών μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Η ομάδα έκανε σε μια σειρά 10 αγώνων 6 νίκες. Επαναπροσδιορίστηκαν οι ρόλοι της ομάδας. Ήρθαν δύο νέοι παίκτες (σ.σ. Μπρέιζελτον – Κάμινγκς). Αγωνίστηκαν και βρήκαν ρυθμό ακόμα και παιδιά που έπαιζαν και πιο πριν. Μετά την ανακατομή ρόλων, δημιουργήθηκαν εσωτερικά ζητήματα”.

Για την κίνηση των παικτών να βγάλουν ανακοίνωση στήριξης και να ζητήσουν την επιστροφή του: “Αισθάνθηκα ό,τι θα ένιωθε ο καθένας. Μια δικαίωση, με την έννοια ότι μπορείς να κοροϊδέψεις πολύ κόσμο στον αθλητισμό. Τον αθλητή δεν μπορείς να τον ξεγελάσεις, ειδικά τον Έλληνα. Οι Έλληνες παίκτες έχουν μια νοοτροπία διαφορετική. Έχουν αυστηρό κριτήριο αξιολόγησης. Τα παιδιά με την κίνηση αυτή πήραν σωστή στάση και όχι γιατί στήριξαν τον προπονητή τους, αλλά γιατί έκριναν ότι με την πορεία της ομάδας και το τάιμινγκ θεώρησαν σωστό να πιέσουν από την πλευρά τους. Τους βγάζω το καπέλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…