Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης”

“Υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης”

giannakopoulos 2

Επίθεση στον Σάσα Τζόρτζεβιτς εξαπέλυσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης. Ακόμη, ο Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Τζόρντι Μπερτομέου, ενώ τόνισε ότι καταλληλότερος για την θέση του ισχυρού άνδρα της Euroleague είναι ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο dnevnadozakosarke.com (η συνέντευξη δόθηκε πριν μία εβδομάδα):

Για την κόντρα του με τον Τζόρντι Μπερτομέου: “Ή θα αποχωρήσει ο Μπερτομέου ή θα φύγει ο Παναθηναϊκός. Ο κύριος λόγος είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε τον ανταγωνισμό και κατέστρεψε τη φήμη του. Η Euroleague είναι ντροπή από κάθε άποψη, οι κακοί και δικαστές που δωροδοκούνται είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ξέρετε, τα μεγαλύτερα σκάνδαλα αφορούν τα οικονομικά και τους ηγέτες”.

Η απόψη του για το φετινό Final Four: “Η Σερβία είναι μια χώρα που αγαπά το μπάσκετ και νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η μόνη μου ερώτηση είναι πόσο η σερβική κυβέρνηση έπρεπε να πληρώσει αυτό το προνόμιο; Ξέρω ότι ο Μπερτομέου κλήθηκε να πάρει 4 εκατομμύρια ώστε να δώσει το δικαίωμα στην Αθήνα να ετοιμάσει φάκελο για την επόμενη χρονιά”.

Για τον Μποντιρόγκα: Πιστεύω ότι ο καταλληλότερος για την θέση του ισχυρού άνδρα της Euroleague είναι ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα“.

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: “Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου, ένας απίστευτος παίκτης, αλλά ένας πολύ κακός άνθρωπος. Είναι κρίμα για το μεγάλο έθνος σας: υποκριτής, ψεύτης και κλέφτης”.

Για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού: “Όχι, έπρεπε να είμαστε πολύ καλύτεροι στο παρκέ τόσο πολύ και πνευματικά, γιατί ξέρω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα”.

Για τη Ζαλγκίρις Κάουνας: “Ο Σάρας είναι γνωστός για τον υψηλό συντελεστή νοημοσύνης του. Προσωπικά, δεν θεωρώ έκπληξη την πορεία της”.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε πως προσπάθησε να αγοράσει την Παρτιζάν πριν δύο χρόνια. “Η Παρτιζάν είναι ένα μεγάλο κλαμπ, την υποστηρίζω από την Αδριατική Λίγκα. Ήμουν έτοιμος να την αγοράσω πριν δύο χρόνια, αλλά μερικοί άνθρωποι ψάχνουν για “ατμό κάτω από το τραπέζι” και η υπόθεση πήγε δυστυχώς στραβά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…