Κεντρική Α1 Πανιώνιος “Υπέρβαση στο εξής…”

“Υπέρβαση στο εξής…”

Ο Πανιώνιος δεν έδειξε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Άρη και πλέον είναι σε ακόμη πιο δύσκολη θέση μετά την ήττα από τους “κίτρινους”. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ανέφερε:

“Συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε καλύτερα από μας, είχε καλύτερο ρυθμό, κέρδισε καθαρά και δίκαια.Για τη δική μου ομάδα, στενοχωρέθηκα πολύ γιατί μπορεί να έκανα λίγες προπονήσεις, μόλις πέντε, αλλά η εικόνα που έδειχνε στις προπονήσεις ήταν άκρως αντίθετη από αυτή που παρουσίασε στο γήπεδο. Ό,τι είχαμε σχεδιάσει, δεν το κάναμε. Αποτύχαμε πλήρως στη τακτική μας.

Ξέραμε ότι θα παίξει με κοντά σχήματα ο Άρης και θα πιέσει, αλλά δεν κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Δυσκολευόμασταν να βάλουμε καλάθι. Αποτύχαμε και στα ριμπάουντ, οι παίκτες του Άρη πήραν 16 επιθετικά. Είχαμε πει να δεχθούμε μέχρι 60 πόντους και συνέβη, αλλά επιθετικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν, ίσως δεν είχαν αυτοπεποίθηση, αλλά με 2/18 τρίποντα δεν μπορείς να έχεις αξιώσεις να κερδίσεις έναν τόσο σημαντικό παιχνίδι”.

Συνεχίζοντας ανέφερε: “Μας μένουν δύο παιχνίδια, ένα στην έδρα μας, θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών με τον ΠΑΟΚ και θα δυσκολευτούμε. Δεν έχουμε χάσει τις ελπίδες μας, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση για να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο”.

Load More Related Articles
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πλήγμα με Μπολ… (pic)

H ατυχία χτύπησε ξανά τους Λέικερς… Το τελευταίο διάστημα υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα …