Κεντρική Basket League Ξεκινάει η “μάχη” των ημιτελικών των playoffs

Ξεκινάει η “μάχη” των ημιτελικών των playoffs

paok pao

Στη “μάχη” των ημιτελικών των playoffs της Basket League ρίχνονται σήμερα οι τέσσερις “μονομάχοι”, που εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τέσσερις. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας και ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να προκριθούν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί (20:00) στο “Νίκος Γκάλης” τον ΠΑΟΚ και θέλει τη νίκη για να παραμείνει αήττητος και να φτάσει πιο κοντά στους τελικούς. Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ αντίθετα ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα παραταχθεί χωρίς τον Απόλλωνα Τσόχλα, που υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για αρκετούς μήνες.

Στο άλλο παιχνίδι των ημιτελικών ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει (18:00) στο ΣΕΦ τον Προμηθέα, που είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστούν ο Κώστας Παπανικολάου και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που τις προηγούμενες μέρες ήταν εκτός προπονήσεων. Στην  αντίπερα όχθη, η ομάδα της Πάτρας δεν έχει κανένα άγχος και θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη μία έκπληξη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…